akselerators... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » akselerators...

Lapas: [1]
akselerators... ( 2678 )
KNOTS

15 ziņas

PM

sveiki braļukas,mans pastāsts ir šāds: autiš ir 2.5td,99ā gada džeris.Biju uz tehnisko apskati,līdz tam viss bija ok,testēja dzinēju uz atgāzēm un citiem parametriem-protams "gāze" līdz galam,dzinējs rēc viss NOTIEK.Izdrukā man lapelīti ar parametriem.Jautāju,kā tad i,šis atbild: baigi labs dzinējs (atgāzes 0,6, pie pieļaujamā 3 utt.)Izgāju apskati,braucu mājās,pie krustojuma dodu "gāzi", apgriezieni paceļas līdz 1500 un nokrīt atpakaļ uz 820,(motors it kā gurst), "gāzēju" pa jaunam viss aiziet,bez problēmām.Šitā problēma dienas laikā atkārtojās reizes piecas,motors nost neslāpa. HELP,HELP,SOS,SOS. P.S.CRUISE CONTROL arī vairs netur uzdoto ātrumu,vienkārši nefiksē.Vēl parādijās problēma:bremžu uguņi iedegās un nost vairs nedziest,arī izslēdzot dzinēju...mistika!!! Kādi būs padomi!!! PALDIES.

Atbildēt uz šo ziņu

VOYAGER*99 TD

martins765

88 ziņas

PM

Man dodzam bij ar bremzem ta ka pie pedala sledzitis brivi kustejas,nolecis fiksejosais uzgrieznis.Tavam laikam pedalis ir ar reostatu,varbut vienkarsi pazud kontaktins.

Atbildēt uz šo ziņu
KNOTS

15 ziņas

PM

kur to kontaktu lai meklē,izskatiju visu,pie pedāļa neatradu

Atbildēt uz šo ziņu

VOYAGER*99 TD

wizard

654 ziņas

PM

Kruizs nestrada deļ tā, kā deg bremžuguņi. Skaties virs bremžu pedaļa jābūt sledzitim, kurš droši vien atkratijas!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

KNOTS

15 ziņas

PM

paldies par padomu, noteikti paskatīšos...

Atbildēt uz šo ziņu

VOYAGER*99 TD

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » akselerators...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online