GPS lietošanas instrukcija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » GPS lietošanas instrukcija

Lapas: 1 [2] 3
GPS lietošanas instrukcija ( 5410 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vēlos iegādāties savam autiņam orģinālo Voyagera navigāciju protams lietotu,jo jauna maksā baigo piķi.Kur varētu to dabūt un cik tā varētu maksāt?Voyagerclubā nevarētu dabūt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nekas nav jāmaksā!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lietotu varētu būt ļoti grūti dabūt.
Savukārt jauns, cik noprotu no TC mājas lapas maksā 1166 EUR. Pa tādu naudu es neredzu jēgu pirkt, tur jau sanāk notebuks+GPS antena+JS karte. Vai arī specializētie auto GPS, kuri ir daudz un dažādi modeļi. Un lietošanā tas iebūvētais GPS nav nemaz tik ērts - ekrāns maziņš, izvēlnes ar vienu ritentiņu utml. Es pats ceļojumos tāpat ņemu līdzi augstākminēto komplektu. A pa Latviju braucot iebūvētajā kartes nav un vienīgais sakarīgais rādījums ir augstums virs jūras līmeņa, pārējie ir neko neizsakošas koordinātas. Tā ka padomā vai gribi pirkt iebūvēto.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man viens paziņa lieto GPS šādā konfigurācija - Palmtops ar GPS uztvērēju + no interneta nokopētas kartes (protams, neoficiāli un bez maksas). Atrast pašas svaigākās kartes Baltijai esot zināmas problēmas, līdz ar to šad un tad rāda ceļa vietā braucienus pļavās. Bez kartēm ierīce rāda tikai koordinātes (garuma un platuma grādus). Ja ir garāki pārbraucieni vienatnē, lietderīgi izmantot ierīces runas iespējas pat latviski (stāsta pēc cik metriem būs jāpagriežas tur un tur).

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vispār tev taisnība malaci.laikam jāpērk neorģinālā navigācija.Varbūt jūs zinat ,kur dabūt normālu navigāciju par sakarīgu cenu?
Ebay skatijos normālā navigācija maksā uz 300Ls.lētāk nevar dabūt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pameklē labāk, ap 250 arī var atrast!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Baigi lēti! :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » GPS lietošanas instrukcija