Forums » Tehniski jautājumi » Zobsiksna 2
| Zobsiksna 2 ( 3477 ) | |
|
tovn@cantri
|
2007-04-20 18:04:26 Turpinu mocīties ar zobsiksnu maiņu procesiem 01gada 2.5CRD , beidzot piegādātāji ir atveduši rullīšus, spriegotāju un zobsiksnu (tikai 2vas nedēļas pagāja)......... Un man ir jautājums, ko man vēl vajag pie reizes mainīt un cik tas maksās??? Udenssūkni? Slīdsiksnu un tās rullīšus? Un jautājums vai to var dabūt amerikas auto vai jābrauc uzreiz uz tc motoru??? Netiesājiet mani bargi, jo pats no motoriem nekā nesaprotu un alūksnes servisi ir nepārspējami slinkuma lāpītāji |
|
tovn@cantri
|
2007-04-21 13:04:54 nu kāds pastāsta |
|
Jurčiks
|
2007-04-21 14:04:20 Pagaidi pirmdienu , gan tauta sarosīsies. GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
tovn@cantri
|
2007-04-21 15:04:13 " Es pat nezinu, kā jau minēju, ka no motoriem praktiski neko nesaprotu, tad man vietējie servismeņi iesaka mainīt arī slīdsiksnu pie reizes. Aizdomu pašlaik nav nekādu, vienkārši gribu nodrošināties pret visādiem liekiem ČĒ PĒ. |
|
austris
|
2007-04-21 16:04:52 Ja slīdsiksna nav saplaisājusi un visi celiņi vietā ,kā arī rullīši griežas bez (sausas) skaņas ,es neko nemainītu.To var redzēt pēc demontāžas. Ja grib visu mainīt ,tad jāmaina arī siksnas spriegotājs. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
Tikks
|
2007-04-21 16:04:59 Celiņsiksna jāmaina tad,ja tā ir sasprēgājusi.To var iegādāties APE MotorsSIA,gan jau arī kaut kur citur.Siksnas izmērs ir 6PK1415.Maksā apmēram ap 7 Ls.Stūres pastiprinātājam ir atsevišķa celiņsiksna.To var iegādāties ŠUMAN AUTOSIA,gan jau arī kaut kur citur,tās izmērs- 4PK0900.Tā maksā ap 5 Ls.Ja pats spriegotājmehānisms ir vesels,tad var nomainīt rullītim gultni un tādi rullīši ir 2 gb.Gultņa izmērs- 6203 un maksā pāris latus.Oriģinālie ruļļi maksā ļoti dārgi:spriegotājs ap 190 Ls,parastais rullis ap 50 Ls un siksnas divreiz vairāk.Teorētiski sūkni arī vajadzētu mainīt,bet,ja tam nav nekādu redzamu defektu (liela radiāla vai akseāla kustība gultnī un arī nav redzama sūce gar asi),to var arī nemainīt.Kad es gribēju sūtīt TC motors pārstāvis teica,ka viņi vēl nevienu reizi neesot mainījuši un arī pat sūtījuši neesot.Sukņa cena TC motors ir ap 190 Ls. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Zobsiksna 2