|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-26 15:04:43
Nu tieši tas pats kas manam jaunajam autiņam.
Vecajam Voyagerim arī kondicionieris nepūta auksto gaisu, tāpēc aizdzinu Ventspilī pie večiem un tie teica, ka neesot freona. Pa 20 Ls viņi iepūta freonu ar speciālu krāsvielu un pēc nedēļas ar speciālām brillēm varēja redzēt kurā vietā ir noplūde. Izskatās ka mans jaunais DODGE arī būs jaaizdzen un jāpārbauda.
Izpalīdzēja veči, kas nodarbojas ar leduskapju un saldēšanas iekārtu remontu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-27 10:04:39
sakiet lūdzu vēl tādu lietu. Par kondišku es sapratu jābrauc uz pārbaudi, VISIEM liels PALDIES par atsauksmi.
Bet runājot par pečkām sakiet tādu lietu man šodien jābrauc uz rēzekni gribētos dzirdēt podomi. Vakar braucot sastrēgumā nezkapēc uzkarsa motors, Pilnīgi uzvārīgos un pīkstēja signāl ka pakartu "zaškalilo" apstājos un aizmirsu paskatīties vai griezās ventilātors. noņēmu devēju pie termostata un ka kādreiz darīju citā mašīna "zakorotil" devēja kontaktus domājot ka ventelātori ieslēgsies bet nekas nenotika un pēc laika tomēr ventilātori ieslēdzās un temperatūra stabilizējās tipa 90C bet radiātors bija līdz vakaram ka pirkstu nevar pielikt. es tā sapratu ka tomēr ventilātori neieslēdzās.
Katram gadījumam, kā var "Prinuditelno" ieslēgt ventilātorus ja gadījumā kautkas ceļā notiks un kas varētu būt par vainu. Sorry ka ne pa tēmaj bet liekas ka tādam jautājumam jaunu vert vaļām nav jēgas. P.S. Šodien viss ok 90C kā štiks.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
wizard

654 ziņas
PM
|
2007-04-27 11:04:01
Обычно, при отключении разъёма от температурного датчика вентилятора, вышеназваный включается в принудительном порядке и работает всё время пока включено зажигание.
Удачи!
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge Caravan 3,0 FVD 1992
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-27 12:04:42
Насколько я понял я отключал именно
датчик температуры двигателя.
а где именно находится датчик температуры вентелятора чтобы если перегреюсь принудительно включить вентелятор. можно ли до него дотянуться рукой чтобы принудительно включить вентилятор?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-27 13:04:59
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
bumbieris

333 ziņas
PM
|
2007-04-28 00:04:58
Jau esmu iepriekš kaut kur minējis, bet atļaušos atkārtot.
Manam arī tā bija. Pirms manis kāds gar starteri bija grābstījies un uz vienas startera skrūves nā vantilatora masas vads. Nu protams tas tur kaut kur karājās dažreiz pie masas piesitoties, bet dažreiz nē. Un tad motors vārās.
Lai ātri nodzesētu motoru tādā gadījumā, pečku uz pilnu un salonā taškentu!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
roliss

181 ziņas
PM
|
2007-04-28 22:04:54
Kad biju noņēmis savam auto priekšas bamperi, zem kreisā luktura (no salona puses), gaisa uztvērējā, kas gaisu novada uz gaisa filtru ir kaut kāds "datčiks", kas bija atskrūvējies, kamēr es viņu skrūvēju klāt pāris reizes ieslēdzās ventilators, tikai kurš nevaru pateikt, jo nepievērsu tam uzmanību.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
wizard

654 ziņas
PM
|
2007-04-29 01:04:19
To DeadMeat
Было-бы неплохо узнать, для начала, какая у Вас машина и двигатель. На разных двигателях температурный датчик вентилятора находится в разных местах!
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge Caravan 3,0 FVD 1992
|