Help ar kondicionieri. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Help ar kondicionieri.

Lapas: [1] 2 3
Help ar kondicionieri. ( 5083 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Gudrie cilveeki paliidziet ludzu!
Lieta ir tada, nesen autins in nopirkts, bet bebija notesteets kondicionieris.

Tagad gribeeju karstaa laikaa notesteet bet nesapratu, iesleedzot pogu ar to sniega paarslu un nogriezot gaisa reguleetaajus (Driver un Passenger) uz aukstu gaisu, sevishki aukstaaks gais nenaak kaa bez taas pogas.
Kautkur esmu lasijis ka ja nav freona tad itkaa tai pogai lampina neiedegas, bet te vina iedegas bet tomeer auksts gais nenaak.
Varbuut gaisam sevishki aukstaakam nevajag buut?
Vai ir kautkaadi speciaali manevri jaaistais kameer dabon vinu pie dziiviibas?

Teemaas mekleeju bet kautkaa neatradu. Kaa tad tas kondicionieris tomeer ir jaaiesleedz. Graamatina kura naaca klaat ir diemzeel Vaacu valodaa un es tur ne bum bum.[/list]

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu nezinu, man pūš tā, ka lāsteka pie deguna karājās. Varbūt aizbrauc pārbaudi? Kaut vai uz www.autoplaza.lv ?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Pameģini uzstādīt gaisa plusmas regulātoru uz priekšēja stikla un, protams pie rūcoša motora!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

ko dod ja uz prieksheejo stiklu puush??? man ar taada problem ir!!! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja uzliek lai pūš uz priekšējo stiklu, tad kondiķis ļaujās ieslēgties. Uzliekot, lai sejā pūš-viņš neslēdzas! To var redzēt pēc tās indikatora lampiņas uz pogas. Bet ja lampiņa deg, bet aukstu nepūš-vaina kondiškā, kā man.. :roll:
Vai nu freona nav, vai kompresors kirdik

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Parasti jau otrais variants, kompresors vai caurums kaut kur, ne jau p avelti freona nav

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Kad uzslēdz uz priekšeja stikla, iesledzas "Logu žavešanas" režīms, kurš ļauj kondiškai ieslegties ari pie zemas ārejas temperaturas!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Ilze

62 ziņas

PM

Pilnīgi analogiska situācija: Lampiņa deg,bet kondiška nestrādā. Pamēģināju pabakstīt to vārstu,spiediena nav. Paliks siltāks mēģināšu uzpildīt,tad redzēs kas tālāk notiks...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Help ar kondicionieri.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online