Piekare- Ahileja papeedis? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Piekare- Ahileja papeedis?

Lapas: [1]
Piekare- Ahileja papeedis? ( 3333 )
ddff

86 ziņas

PM

Laikam jau shii ir vaajaakaa vieta Voyagerim, kas labi paraadaas braucot pa Latvijas celju segumu. Pirms gada tiku mainiijis stuures pirkstus abaas pusees, tagad ir nobraukti apmeram 40 000 km un stuures pirksti ir jaamaina, taapat kaa abaas pusees balsta sharniiri (tika mainiiti 1/2 gadu pirms es sho auto nopirku). Laikam naakoshais buus amortizatori, bet tie ir savu vienkaarshi nokalpojushi. Kaada ir paareejo pieredze ar piekares prieksheejaas daljas kalposhanas ilgumu?

ddff, ieintereseets

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Prieksheejaa piekare caravaanam ir tieshaam suudiiga, stabilizatora stienja gumijas tur labi ja 10tk, stabilizatora atsaites arii shvakas.

Atbildēt uz šo ziņu
kot

8 ziņas

PM

es pa nepilno gadu(2 februaris gads)nobraucu 150000 km. samajniju:divas rejzes priekšejos gultņus(60-80ls.gb), priekšejo balansieri divas rejzes(jauns 130ls.ļitots 50-70ls),priekšejos šarus(45ls.gb),amortizatorus uzliku koni, viņiem vismaz ir muža garantija, atrumkarbej remonts pa divam rejzem ap 300ls,nu isak butu patejkt ka iegrudu taja kaste daudz naudas un bejgas mejstari cinas ar motoru, un nekas nesanak. jau samajnitas tris galvas,bet bejgas domaju ka bus japerk motoru. bet ja mašina iet un neplis es patejkšu ka voyager ir viena no ertakiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Kas ir prieksheejais balansieris?

Atbildēt uz šo ziņu
kot

8 ziņas

PM

prieksheejais balansieris tas pats stabilizatora stienis,svaki ar latviesu valodu.

Atbildēt uz šo ziņu
Kurinātājs

42 ziņas

PM

kot"]es: "

Šitas labs!!!

un tātad no augusta esmu samainijis solenoidus kārbā (80Ls), sveču vadi (40Ls + 15 darbs), priekšējie bremžu kluči ~20 + darbs, un tagad kautkāds datčiks, kurš kad atjūdzās, tad pazuda dzirkstele (šitas joks 50Ls). Vel jāmaina priekšējie bremžu disi (~100), kautkas kārbā grab !!!, ritošā arī tāda pabraukta!!! :evil:
bet tad, kad ripo, tad ir

Atbildēt uz šo ziņu

Tagad tiešām pārdodu!
CHRYSLER VOYAGER SE (1997/ 3.3/ +GĀZE)

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Piekare- Ahileja papeedis?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online