Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!!

Lapas: 1 [2] 3
Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!! ( 6041 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Tieši tā ,pie lielā skaļruņa kas ir sānā pienāk štekeris ar četriem vadiem.
Meiģināju pielikt divus vadus pa taisno no māģa uz skaļruni, liku pie diviem kontaktiem no četriem izvēles kārtībā, bet nekādu dzīvības pazīmju :? Tas skaļrunis ar Crysler & Infinity simboliku arī tāds dīvains - ar dažādām spolītēm ,pretestībām vai kas tie tādi nezinu :evil: , ne tāds kā parasti.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

wizard

654 ziņas

PM

Labrīt Jurčiks!
Četri vadi var pienākt pie skaļruņa divos gadījumos:
1)izeja no pastiprinātāja ir dalīta uz vairākām frekvenču joslām
2)signāls no pastiprinaja atnak uz skaļruņā esoša filtra, dalas pa frekvenču joslām un aiziet uz citu skaļruni,un tas var būt pīkstule.
Spriežot pēc tava apraksta tev ir otrais variants!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

wizard

654 ziņas

PM

Labrīt Berty! Ja gribi lai maģis labi skan notīri galviņu un noregulē viņai augstumu pēc tā maģa, uz kura raksti ierakstus uz kasetēm.
Runājot par radio, ja gribi atstāt oriģinālo ar savdabīgo dizainu tad meklē ražoto priekš Eiropas nevis priekš Amerikas, tad ar frekvencēm būs normāli. Es savam Dodge Caravan nopirku par 25L s atvesto no Anglijas, un ir Ok!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Rashns

187 ziņas

PM

Es nesaprotu,infinity rastits 10 skalrunji ir,bet es esmu atradis tikai 8 no tiem ,2 uz priekseja panelja,2prieksejas durvos, 2aimugurejai rindai sanos,2aimugurejas stoikas,bet skanja no aimugures nak itka butu subis,bet tur tak tada nava,un disku nema man preti orginalos,bet es meginasu notorit ta jau redzes,un par radio runajot,,,,,zb tas super fm jau un latvijas raduo ,bet skabnja prieks stock sistemas laba

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

Jurčiks

445 ziņas

PM

wizard"]Labrīt: "
Man otrais variants ar ienāca prātā, bet tad sanāk ka pieliekot vadus pie pareizajiem diviem kontaktiem tam būtu jāskan, ja es pareizi sapratu, bet man tas neizdevās :? Palabo lūdzu mani ja runāju muļķības

Atbildēt uz šo ziņu

wizard

654 ziņas

PM

Jurčiks Šinī gadījumā var būt vis dažādākās nianses. Domāju, kā ja būtu pareizi visu savienojis, tad ari skanētu! Bet lai kaut ko iedzīgu ieteikt ir jāredz savām acīm.

Atbildēt uz šo ziņu

wizard

654 ziņas

PM

Rashns Var būt kadiem diviem lieliem skarruņem priekša stāv mazas pikstulites. Tad ari sanāks 10!

Atbildēt uz šo ziņu

Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]Es nesaprotu,infinity rastits 10 skalrunji "
A kur rakstīts ?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online