Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!!

Lapas: [1] 2 3
Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!! ( 6040 )
Berty

1 ziņas

PM

Esmu nopircis Plymouth grand 3.3. 96.g.
Tam ir orginaalaa magnetola. Magis ir suudigs, bet FM radio skan perfekti. :?: Nelaime tikai taa ka FM villnnu frekveci var noreguleet tikai un nepaara ciparu. :cry: Liidz ar to var klausitie tikai LR2, SuperFm un paaris krievu stacijas. Vai tiessaam nav iespeejams kaut ko dariit un ir jaamaina raadio, ja skan vinns labi. :?: Varbuut var paartaisiit, kur tas ir un cik maksaa, ja kaads zin, dod zinnu, domaaju ka daudziem ir ssii saape. Jau iepriekss pateicos.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

firma"Uniteksatrodas Ganu 3a.
pats gan neesmu pie vinjiem griezies,bet saka ka esot Ok!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ir labs automagnetolu meistars.
Straadaa Juglaa uz briiviibas ielas.
Mārtiņš 9242172.
varbuut ka var paliidzeet.cik man remonteejis ko,viss chiki puki!

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

Varbuut ir kads meistars pardaugava kurs varetu izlabot to fm frekcenci,negribas ti ktalu skriet,un veel gribeju prasit vai tas orginalais cd lasa tikai orginalos diskus jo letos pasrakstitos nenem pretii,un vispar kur tad auto tad atrodas tie 10 infinitu skalrunji,es tikai 8 saskaitiju.
auto town& countru 1999 awd

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

V8

91 ziņas

PM

p1. Neviens neņemas chrysler(tb Mitsubishi) aparātam mainīt proci!citādi nepārplrogrammējas....
p.2 man nez kāpēc lasa pašrakstītos....varbūt vaina ir pusdzīvā "acī"???

chrysler T&C Limited 1999

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Man lasīja katru otro disku, tad notīriju aci un aizgāja, lasa arī CD-R.
Radio klausos kā ir , Skonto uz 107.1 vai 107.3 ut.t., Rīgā un apkārtnē var iztikt, es gan dzirdēju ka šitos rādžiņus pārtaisa , bet varbūt tās tikai baumas.
Mēģināju pie INFINITY tumbiņām pievienot citu maģi, bet dabūju pe dziesmas tikai pīkstuļus, no maģa aiziet it kā normāls vadu skaits, bet pie aizmugurējā skaļruņa pienāk četri vadi :!: :?: Manām zināšanām tas ir pa sarežģītu, jāparāda kādam spečukam.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Loms

219 ziņas

PM

kaut kādiem modeļiem it kā esot iespējams (maina procesoru :?) cena no 100$... ja interese sīkāk varu painteresēties...
kaut gan mani atrunāja no tādas afēras un ieteica ielikt jaunu....

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

? četri? :?: :?: :roll: vasarā biju izrāvis visu grīdas apšuvumu un visu pārējo, palika tikai priekšējā torpēda un salona griestu apšuvums. Manam dzerim aizmugurē ir 4 skaļruņi un katram pa divi vadi pienāk klāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Radio FM frekvence tikai nepaarskaitlla?????????!!!!!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online