Sit pa nagiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sit pa nagiem

Lapas: [1] 2
Sit pa nagiem ( 3575 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lieta tāda, ka mans DODGE sit pa nagiem. Sit gan pie izslēgta motora, gan pie ieslēgta. Vienu reizi kārtīgāk uzsit un viss.
Atceros, ka padomju laikā gandrīz katram žigulītim aiz aizmugurējā riteņa karājās gumijas ļerpatiņa un tas laikam bija šādiem gadījumiem. Vai ir iespējams kāds vienkāršs risinājums šajā gadījumā?
Vakar aizlaidu uz Rīgu un pie kārtīgi uzsiluša motora konstatēju, ka pie luksaforiem man iedegas un signalizē eļļas lampiņa, kaut gan eļļas līmenis ir pat nedaudz virs max. Iepriekšējais mašīnas saimnieks eļļu esot nomainījis 3 nedēļas atpakaļ. Varbūt, ka eļļa nav īstā, vai arī filtru nav nomainījis. Kāds nezin ko ieteikt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

par sishanu pa nagiem - uzliec veco labo lentu http://www.cdcardic.lv/cdcardic/lat/1/i ... ch=statisk

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu ja, man jau arī bija doma uzlikt šādu lentu, bet vispirms gribu noskaidrot kāpēc citām mašīnām sit, bet citām ne. No kā tas atkarīgs? Vai tas neietekmē kaut kādā veidā automašīnas darbību?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pamaini apavus.Man sita ar,kad bij kājās korejiešu zābaki :shock:
Vai nu pirmā lai kāpj ārā sieva!

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Sit statiskais lādiņš. Vainīgi var būt gan zābaki, gan džempers, gan apakšbikses, vai drīzāk dažādu materiālu kombinācijas.
Es esmu iemācījies kāpjot ārā turēties pie metāla un tikai tad izlikt kāju.
Ir pat gadījies, ka izkāp ārā un tikai taisot ciet durvis atrauties pa nagiem.
Dzirkstele sit starp zābaku un zemi, ja dara kā saku, un tas nav sāmīgi.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu tad briidini, lai neaiztiek savaadaak pa knagiem dabuus

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es jau vairāk uztraucos par pasažieriem, gribēs vel kāda glīta meiča ar manu smuko autiņu izbraukt līkumiņu, ko tad....
Galvenais vecajam Voyagerim ļoti retu reizi uzsita pa nagiem, bet šim regulāri

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man sit tikai tad, kad auto ir netīrs (ar putekļu kārtu) Kad nomazgāju, vairs nesit..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Sit pa nagiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online