mirgojoshas lampinjas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » mirgojoshas lampinjas

Lapas: [1] 2
mirgojoshas lampinjas ( 4314 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man te radaas taads jautaajums - kad iedarbina manu grand voyager 97 tad uz prieksheejaa panelja tur kur iesleegt aizmugureejaas shcotkas mirgo divas lampinjas, bet pec apm 20min ilga braucienas taas paarstaaj mirgot!!!!
ko tas vareetu noziineet un vai tas ir slikti, it kaa nekaadas izmainjas nav manaamas!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Mirgojošās lampiņas nozīmē kļļūdu,visbiežāk uzrādās tad ja nav kondiškā freona,domāju ka uzpidīsi atkodēsi un būs OK.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Jautājums-pēc uzpildīšanas kā atkodējas?

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kur to freonu var iepildit??? un cik tas vareetu izmaxaat kopaa ar to atkodeeshanu??? :idea: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

sistēmu var uzpildīt da jebkurš ledusskapju meistars,kam ir vēlēšanās naudu nopelnīt-ja nebūs caura-kādus 20ls atdosi.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ar freonu ir viss ok un kondishka straadaa, bet lampinjas turpina mirgot???? kas tas veel vareetu buut??? :?: :?: :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Mirgo man : ieslegt aizmugureejaas schotkas nepaartrauktaa rezhiimaa un shchotkas ar intervaala rezhiimu!!!! Vai tas ir tas par ko tu domaaji????

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Tā tiešām varētu būt tikai kāda kļūda mašīnas smadzenēs. Man bija līdzīgi, starp citu, kondiškas uzpilde kļūdu nenovērsa. Kompi ir jāpalaiž uz pašdiagnostiku, viņš pats tad arī to kļūdu noņems. man to izdarīja elektriķis 5 min. laikā. Tel. 26377929 Guntis

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » mirgojoshas lampinjas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online