Salona apgaismojums. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona apgaismojums.

Lapas: 1 2 3 [4] 5
Salona apgaismojums. ( 7604 )
wizard

654 ziņas

PM

Dažiem autiņiem ir vel tāds "navarots", ka viegli piespiež durvju rokturi, no ārpusēs, salona iedegās gaismas, lai nav jāčakarējas pa tumsu ar atslēgām! Pārbaudi, mošk tev ir tāda "fīča" un vienkārši slēdzītis ieēdies!
Pie reizes paskatisies vai tie sarkanie lukturīši uz durvīm tev ir atstarotāji, vai tur ari spuldzītes stāv.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

arbini motoru! Tad ari nenodziest???

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

stendec"]arbini: "
Nepalīdz nekas.Sarunāju elektriķi, kas solīja to lietu izkost, arī TC motorā pierakstījos, ja neatradīs.
Mõš kādam ir labs un nedārgs elektriķis?

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Starp citu, vai lai noņemtu rezerves riteni, ir kādas īpašas iemaņas jābūt, sāk skrūvētuies vaļā , bet tad atkal ciet uz vienu pusi, kas tur ir par fišku?"

Var gadīties ka ieķīlējusies trosīte pie kuras ritenis piekārts. Man bija tā ka riteni vispār nevarēja nolaist. Pagāja zemāk par kādiem 10 cm. un viss. Kad pēc stundas ilgas čakarēšanās tomēr nodabūju riteni lejā izrādījās ka pats nolaisšanas mehānisms ir stipri aprūsējis un ķeras. Kārtīgi visu notīrīju un iesmērēju ar biezu smāķi, tagad strādā normāli.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Andrej: "Starp citu, vai lai noņemtu rezerves riteni, ir kādas īpašas iemaņas jābūt, sāk skrūvētuies vaļā , bet tad atkal ciet uz vienu pusi, kas tur ir par fišku?"

Var gadīties ka ieķīlējusies trosīte pie kuras ritenis piekārts. Man bija tā ka riteni vispār nevarēja nolaist. Pagāja zemāk par kādiem 10 cm. un viss. Kad pēc stundas ilgas čakarēšanās tomēr nodabūju riteni lejā izrādījās ka pats nolaisšanas mehānisms ir stipri aprūsējis un ķeras. Kārtīgi visu notīrīju un iesmērēju ar biezu smāķi, tagad strādā normāli.

Paldies, man bija tas pats.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu iztērēti kārtējie 40ls, jēga maza. Atrada man elektriķis eloktronoplūdi aizdedzes atslēgā, pārjauca saķīlēja, strādā labi tagad, arī tagad skaidra ir pogas f.ja, jo sāka strādāt, bet ar plafoniem pa vecam. Mehs saka ka kroplim, kuršs licis signalizāciju ir kājas jāizrauj, jo nosvilinājis galvenajā kompī to sadaļu kas par plafoniem atbild.
Ko iesakat darīt tālāk, man viņš ieteica ielikt plafoniem slēdžus i viss.
Gribēju uz TC MOtors braukt, šis saka ka nelīdzēs, tikai precīzu ciparu nosauks, par kompja maiņu.
A ko darīt?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

to kompi varbūt no šrota var dabūt....

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

kurmis"]to: "
Bet varbūt ir kāds labs elektriķis-hakers, kas varētu man līdzēt? Kā ir kolēģi?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » Salona apgaismojums.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online