|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-15 07:04:32
jancuks"]taisnība: "
Nja, izjaucu iztīriju un notestēju slēdzi, it kā strādā, bet salona apgaismojums nemainās, konstatēju ka durvīs ir sarkanas lampiņas, kuras nedeg, varbūt tur tā vaina?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
juris

429 ziņas
PM
|
2007-04-15 09:04:43
Uzraksti lūdzu vēlreiz, kas deg un kas nedeg.
Varbūt tas viss ir saistīts ar slēdzi pie paneļa. Man ir elektro shēma, varu iemest.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-15 17:04:39
kurmis"]Uzraksti: "
Slēdzi augš stavoklī, plafoni deg, vidus stāvoklī-deg, apakšējā nedeg,Kad attaisu durvis salona apgaismojums neieslēddzas, jo vidus stāvoklī tas jau deg, bet uzraksti door ayar iedegas, ar durvīm viss kārtība, izņemot tās sarkanās lampiņas, pr.durvju galos, kuras es gan vēl neesmu pārbaudījis.
Varbūt ir kādi releji, drošinātāji, speciāli šim pasākumam?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
juris

429 ziņas
PM
|
2007-04-15 18:04:22
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
juris

429 ziņas
PM
|
2007-04-15 18:04:26
Ja durvis ir ciet un slēdzis ir vidus stāvoklī, tad nekam nevajag degt. Ja Tavam auto tomēr deg, vai visi augšējie plafoni deg, vai arī tikai tas vidējais?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
bumbieris

333 ziņas
PM
|
2007-04-15 22:04:15
Tas ir tikai minējums, bet vai Tev nav pie radio uz light vadu padots spriegums? Nu tipa vadi sajaukti.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-15 22:04:26
kurmis"]Ja: "
Paldies par sheemaam. Buus ko pasviist, jo nekaads dizhais elektrikjis neesmu, bet nu jaarok.
Pie vidus staavoklja sleedzim man deg abi plafoni, kuriem nav sleedzu, veel deg arii aplis ap aizdedzes atsleegu, to konstateeju vakar, kad atsleedzu vakaraa plafonus lai brauktu tumsaa. Veel man arii odometra raadiitaajs visu laiku deg, arii kad viss pilniibaa izlseegts un atsleegts, tas ir saistiits, vai normaali?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-16 16:04:52
bumbieris"]Tas: "
Nezinu?, kad nebija pievienots radio situaacija bija taada pati.Nu salona apgaismojumu vienkārši amputēju(atslēdzu), jo neatradu vainu, tad 5 dienas braucu, tad 5 mašīna stāvēja un nosēdās mans jaunais aķis, generatoru lādē, tad būs laikam tomēr kāda elektro noplūde?.
HELP, AR labu elektriķi, jo laikam cits neka neatliek.
°(Uz tc motors jābrauc, vai?) Starp citu, vai lai noņemtu rezerves riteni, ir kādas īpašas iemaņas jābūt, sāk skrūvētuies vaļā , bet tad atkal ciet uz vienu pusi, kas tur ir par fišku?
Atbildēt uz šo ziņu
|