Salona apgaismojums. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona apgaismojums.

Lapas: [1] 2 3 4 5
Salona apgaismojums. ( 7605 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Interesē, kādā staviklī ir jābūt ieslēgtam Voyagera 1998 2.5td salona apg. slēdzim, uz augšu? vai uz leju, man uz leju nedeg nekas, tikai odometra rādītājs, uz augšu deg viss, salona gaisma un arī podcvetka deg tikai kad uz augšu slēdzis, kopā ar salona apg. Tas man ir kāds gļuks, vai kaut kas nepareizi saslēgts?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tā arī ir jābūt kā saka Locis

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Salona gaismas slēdzi uzslēdzot pavisam uz augšu salona apgaismojums deg visu laiku, paslēdzot uz leju (pa vienu klikšķi) salona apg. deg tikai kad atver durvis un paneļa apgaismojumu var regulēt uz tumšāku. Un kad noslēdz pavisam uz leju, panelis ir uz vistumšāko un salona gaismas neieslēdzas pat atverot durvis. Tā vismaz ir man uz vēl kādiem trijiem CV

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

hecs"]Interesē,: "
Nu paldies, tātad man nenostrādā kāda durvju knopka, jo uz vidējā man visu laiku deg salona gaisma, elektriķi iesakiet. Hecs

Atbildēt uz šo ziņu
ev

106 ziņas

PM

Jautājiens- man uz paneļa starp gaisa padeves lūkām ir gaismas diode laikam, kam tā domāta?? Vai lai neieslēgtu gaismu dienas laikā salonā, kad ir atvērtas durvis?? Man viņa ieslēdzas gan dienā, gan tumsā (

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Ja Tu domā šo:
http://www.bildez.lv/bildes/grimme/dogde/orig/1176287892.jpg
tad tas ir infrasarkanais temperatūras sensors priekš AC

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

ev

106 ziņas

PM

Jā, taisni to, domāju ka tā ir gaismas diode:(

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ugis79"]Tā: "
Ok bet nomainīju 3 devējus, dagad uzrādās kad durvis atver mērinstr. panelī DOOR AYAR, bet aizverot durvis plofona lampa nedziest? Vaina slēdzī?, (LIELAJĀ) vai kur meklēt, elektriķi pāris pagadījās auni, mēģināšu pats, bet ko? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Salona apgaismojums.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online