Forums » Tehniski jautājumi » VIN pārbaude
| VIN pārbaude ( 8600 ) | |
|
mustbolt
|
2008-05-14 21:05:47 Piekritu ka nedaudz sisto mašinu ir daudz labāk ņemt nekā ar nogriezto nobraukumu. Bet nu tā kā VIN pārbaude dod arī iespēju uzzinā3t pedējo USA reģistrēto nobraukumu, tad ir iespēja piemeklēt sev gan nesisto/nedaudz sisto un ar reālo un oriģinālo nobraukumu. Cena gan mēdz būt bišķiņ lielāka... |
|
stenis
|
2008-05-15 11:05:09 Ja jau autiņs ir tikai nedaudz ieskrambāts - nekādu problēmu. Bet tajās US mājas lapās, kur var izčekot pie mums tirgū esošās mašīnas - tur taču melns uz balta rakstīts, ka autiņš paredzēts lūžņiem, un bilde izsaka visu. |
|
antons21
|
2008-05-15 12:05:09 Mana pieredze būs tipiska, jo tipsisks pircējs biju, kas nekā nezin par visādiem "pasākumiem". No 10 sludinātām mašīnām manā cenu kategorijā, pārbaudot VIN (krievu lapās to izdara, ja palūdz) 9 bija salvage- norakstītas lūžņos. Daži pēc vin uzjautāšanas laiž pilnīgu muļķi- tipa, nezina kas tas tāds utt (cilvēks, kas regulāri tirgo mašīnas un sludinājumu vien viņam ir 49 !?!) Uz jautājumu- labi, sista, bet cik labi sataisīta, tikai 1 gadījumā dabūju pozitīvu atbildi, bet cena bija man par lielu. Dabūju firmu, kas apsolījās visu izdarīt, un izdarīja, atgādāja no USA. cik varēju (varējām) pārbaudījām Carfax un vizuāli. Lamāsiet, bet mašīnu nopirku visas sarunas vedot a e-pastu, ieraudzīju tikai tad, kad aizbraucu, saveicinājos ar pārdevēju, atstāju veco un aizbraucu ar šo. Viss jau atkarīgs no godaprāta un attieksmes. Iznest cauri var arī vislielāko specu... G.
|
|
Kvatra
|
2008-05-15 14:05:01 Salvage jau nenozīmē galīgi nobliezta, bet taisāma |
|
studis
|
2008-05-16 22:05:51 Oi baigi sen nav rakstiits, nu par VIN kodiem teiktu ka jāpērk auto vadoties pēc VIN, muļķības, lai gan lielāko tie auto pērkam ASV, tomēr tur arī tautta nav loši arī vecās automašīnas, tipa raksta nost kā sadauzītas, dabū kompensāciju un saņem jaunas. (šajā procesā ir ieentresēta, gan apdrošināšana gan jauno auto pērdevējs) tāpēc bieži vien normāli autiņi nonāk pārdošana bet uzrakstīti kā absolūts šrots !!!! |
|
mekletajs
|
2014-09-18 07:19:52 Sveiks, stenis. Gribēju padalīties ar atradumu. Transportlīdzekļu vēstures pārbaude izmantojot VIN numuru - www.autoDNA.lv Esmu jau izmantojis šo pāris reizes un esmu apmierināts par 100% atturēja no vairāku auto iegādes, pateicoties sniegtajai informācijai. lūk atradu viņu facebook lapā pāris paraugus: |
|
stendec
|
2014-09-19 05:47:23 Aaa, piakakakātājs Esmu no nākotnes! |
|
IlmarsG!!
|
2014-09-19 06:36:41 Kaut kur par brīvu to informāciju var dabūt? (Varam paturpināt kakātāja tēmu.) |
| Lapas: 1 [2] 3 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » VIN pārbaude
Total loss ir galīgi nokrauts, bet arī ne vienmēr. Mans ar bij salvage, nobliezts bija tikai buferis, kapots un radiators beigts, pārējais viss ideāls, pirku gan caur pazīšanos, kas uz vietas aci uzmeta tai mašīnai ;)