Forums » Tehniski jautājumi » VIN pārbaude
| VIN pārbaude ( 8602 ) | |
|
stenis
|
2007-04-02 10:04:41 Lūdzu padalieties pieredzē par VIN pārbaudes rezultātiem Latvijā - cik godīgi ir pārdevēji. Palasoties Krievijas saitā mati ceļas stāvus. Vai pie mums Latvijā ar ir tik traki? :? P.S. Taisos pirkt džeru, tāpēc tāda interese. :roll: |
|
mustbolt
|
2008-05-12 21:05:17 Saprotu kā atbilde nav laikā, bet nu gan kādam noderēs. Pārbaudot 6 mašīnas pēc VIN ir sekojošie rezultāti: 5 ir sistas "Total Loss" un pārdotas izsole kā lūžņi, bet šeit tos tirgo kā "Tikko no ASV, idealā kārtībā" Viena nebija sista pēc Carfax bet nobraukums bija uz pusi nogriezts atpakaļ un pats atradu ka ir špaktelētas durvis aizmugurē un aizmugurējais spārns. Mani secinājumi: Katrs gadījums ir individuāls un jāprasa lai rāda bildes. Bet nu jāparbaudā pēc VIN obligāti. |
|
Zuris
|
2008-05-12 22:05:54 paskaties kurā gadā Stenis cilājis šo jautājumu..... Town@country2002 un citi voyageri |
|
mustbolt
|
2008-05-13 07:05:07 Ja uz netīras mašīnas pat mana sieva redz slikti apstrādāto špakteli un krāsu atšķirību, tad jā es gribu kasīties. Ja tirgotājs saka ka mašīna ir idealā kārtībā, bet tā ir sista lūžņos - es gribu kasīties. Ir jau cilvēki kuri pasaka, kas bija darīts, bet tas ir retums. P.S. Es saku skatīties mašīnas sašķirojot ss.lv pēc augstākas cenas. Man ir grūti iedomāties kāds būs mašīnas kuras maksā 1500EUR mazāk. |
|
Kvatra
|
2008-05-13 07:05:38 To pašu gribēju teikt :mrgreen: Gribi kasīties, pērc jaunu, tak 10 gadus vecs autiņš jebkurš būs kādreiz piekrāsots. Galvenais lai labi sataisa un sakrāso. |
|
Locis
|
2008-05-13 08:05:16 Pēc cenas vien nevar vadīties :roll: bija Dodge Caravan 3,0l;98. |
|
stenis
|
2008-05-13 09:05:06 Pats nopirku pieejas kodu netā, un esmu VIN pārbaudījis n-tajām mašīnām 2002-2005 gadu ražojumiem, kuras piedāvā Latvijas un Lietuvas tirgū. Pilnīgs vājprāts - praktiski visas ir bijušas paredzētas iznīcināt - arī pieejamās bildēs ir redzams, ka tas autiņš ir bijis pilnīgi lupatās. Jautājums - vai esmu gatavs maksāts par tādu auto 15 -20 tūkst?? Nu nē. Pēc ilgas meklēšanas sadabūju un nopirku autiņu CHR Town Country 2004, kas nebija sists. To apliecinājā gan VIN pārbaudes, gan foto no Amerikas, gan vietējie, man personīgi pazīstamie automehāniķi. Nu jau mizoju ar to gandrīz gadu - esmu ļoti apmierināts. Vidējais benzīna patēriņs 3,8 L motoram - 10,7 L, garajos gabalos 8,9 l. Iepriekšējais autiņs bija Dodge Grand Caravan 97, 3.3 l - patēriņš bija ap 11,5 L. |
|
munds
|
2008-05-13 18:05:41 Ja man būtu jāizvēlas starp sistu, bet kvalitatīvi sataisītu mašīnu ar mazu nobraukumu, vai nesistu , bet ar izsmeltiem motora un ritošās daļas resursiem, un atpakaļ atgrieztu odometru, es izvēlētos pirmo. Un tas, ka amerikāņi uzraksta, ka auto nav remontējams, nenozīmē, ka tā arī ir.Cita lieta ir, ka jauna mašīna nemaksā tik dārgi, tāpēc sisto neatmaksājas remontēt, bet pie mums ir savādāk, ar to gribēju pateikt, ka man nav būtisks fakts, ir tas auto sists vai nav, man interesē, kādā stāvoklī viņš ir. Arī no Eiropas reti kura mašīna tiek atvesta bez bojājumiem, pavērojiet tos autovedējus, kas pa ceļiem virzās latvijas virzienā, tur dauzītie ir vairumā, un pat pērkot salonā jaunu auto, nevari būt drošs, ka tas jau nav pārkrāsots, jo no kuģa nost kraujot saskrāpēts. CV95-2,5td |
| Lapas: [1] 2 3 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » VIN pārbaude
,tavas prasības pērkot auto vecāku par 10 gadiem vai nav pārāk uzskrūvētas??? :?:
)