Audio spečukiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audio spečukiem

Lapas: 1 [2] 3 4
Audio spečukiem ( 6654 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

To onic
Man arī bija apnicis, ka katru reizi pagriežot atslēgu mans maģītis pārstartējās, tāpēc + vadu pievienoju, ja nemaldos pie piepītēja. Tagad piedarbinot mašīnu maģis skan neapstājoties.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Runaajot par magjiem!
Es ilgi domaaju un izdomaaju ka negribu skjirties no sava infinity,jo baigi piedur skanjas kvalitaate.Ko es beigaas izdariiju,taads ir jautaajums vai ne?
Pie viena sava laba choma,kas njemaas ar datoriem un visaadu citu,liidziigu hernju(auto audio,siikaa sadziives tehnika,u.t.t)un iegaadaajos auto mp3 playeri,tas ir taads mazs suuds kuru iesprauzh piepiipeetaajaa,uzregulee frekvenci vienaadu ar auto magnetolu,iesprauzh vinjam pakaljaa flashatminju(cik lielu gribi,es panjeemu 2gb)un klausaas.Brizham ir radio liidziigi trauceejumi,bet visaa visumaa esmu apmierinaats,jo cena visam kopaa sanaaca suuda 36ls un buutu veel leetaak,ja nemtu leetaaku flashku.

P.S. Nu protams flashkaa pasham veel muuzika jaaieraksta.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Raksti citaa formaataa wma kaut vai,bet iisteniiba nepiekriitu,jo mp3 ar meedz buut dazhaadas kvalitaates :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

wma ir tas pats vēzis, tikai citā kulītē. Abi tie ir kompresijas algoritmi, tātad domāti audio faila izmēru samazināšanai, izmantojot cilvēka auss psihoakustiskās īpašības. Taču kaut ko izmetot no skaņas, tā vairs nav tā pati skaņa. Diemžēl.

Vizuāli to var pārliecināties, paspēlējoties ar jpg bilžu failiem. Jo lielāku kompresiju uzliec, jo bildē vairāk pazūd smalkās detaļas. Sejas jau vēl atšķirt var, bet tā vairs nav sākotnējā, dzidrā skaidrā, detaļām bagātā bilde.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Piedod, complex, bet mp3 un skaņas kvalitāte nav savienojami jēdzieni.
mp3 ir stipri saspiests (vidēji 10 reizes) audio gabals, līdz ar to ir zaudējis lielāko daļu mūzikas nianšu. Un ir pilnīgi vienalga, ka pēc tam to atskaņo ar kvalitatīvām tumbām un pastiprinātāju - zaudēto informāciju (mūzikas nianses) vairs neatgūt.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tad tu principaa gribi teikt ka visi,kas skraida ar mp3 uz ausiim klausaas hernju?
Man zheel tevi apbeedinaat,taadu ir ljoti daudz un coms no kaa es nopirku shito teica,ka 40%no pagaajushaa gada pelnjas sastaadija mp3 playeri.
P.S platinieku buus gruuti iedabuut voyi.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

complex Varbūt vari lūdzu pakomentēt kam vaqjadzētu pievērst uzmanību pērkot šādu veķi??

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atvainojos ka nedzudz nost no tēmas,bet pasakiet kas ir infinity skaļruņu sistēma.kad pirku savējo manam ietilpa kompektācijā infinity sistēma.Man teica ka esot labāka skaņa un 8 skaļruņi,bet es savam saskaitiju tikai sešus.
Ja,kas man ir 06 gada Grand Voyager.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Audio spečukiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online