Daži jautājumiņi:) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumiņi:)

Lapas: [1] 2
Daži jautājumiņi:) ( 3730 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nupat tika iegādāts DODGE GRAND CARAVAN, tāpēc radās sīki jautājumiņi:
1. Gribu nomainīt savam sveces un gaisa filtru. Kādas sveces varat ieteikt, cik maksā, kā ar gaisa filtru?
2. Cik liela bāka ir manam Grandam litros?
3. Sākot braukt automātiski nobloķējas visas durvis - forši, bet apstājoties, no vidējā beņķa pa sānu durvīm kāds grib izkāpt vienmēr ir jāatbloķē durvis - ne tik forši. Varbūt ir iespējams kaut ko ieklikšķināt tā, lai apstājoties durvis pašas atbloķējas?
4. Aizmugurē zem bampera man ir baltais atpakaļgaitas lukturītis. Piekritīsiet, ka tas ne visai glīti izskatās:( Kā būtu, ja viņu mēģinātu iemontēt bamperī? Laikam nedrīkst likt tālāk par 40 cm no stūriem?
5. Manam kantainajam Voyager bija pelēkie mīkstie paklājiņi, bet šim nav nekā. Kaut kā neticas, ka viņam orģināli nav paredzēti nekādi paklājiņi.
6. Autiņā no USA stāvēja jau iekšā CD magnetola ar Mp3 - forši, bet tikai radio frekvences nav pāra skaitlī (103,1/103,3), līdz ar to neķer dažas stacijas - piemēram Radio Skonto un vel dažas. Vispār ir iespējams kaut kā pārprogrammēt frekvences soli?
Nu gan daudz jautājumiņi saradās:)

Atbildēt uz šo ziņu
Onkulis

26 ziņas

PM

Rakstīšu ko zinu un ko esmu izlasījis instrukcijā, nepretendēju uz 100% preiczitāti:
2) 80l.
3) Instrukcijā nekas nav rakstīts par to, ka varētu uzstādīt automātisku durvju atbloķēšanos.
5) Oriģināli ir paklājiņi gan priekšā gan aizmugurē.
6) Te jau ir bijušas runas par pāra frekvencēm - pagaidām, diemžēl, neviens nav izkodis kā to izdraīt, un arī kantori nav zināmi (bija viens, bet cik saprotu arī tur to nedarīja) kuri pārprogrammētu frekvences. Ja kāds cits zin, būšu priecīgs - dodiet infu.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Auomātisko durvju aizvēršanos var ieslēgt vai atslēgt,lai pašas atbloķējas gan nav paredzēts, par šito forumā jau bij runāts.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Martini

79 ziņas

PM

ugis79"]Nupat: "

Jāteic,ka Tev ir tāds pat džeris kā man:) Apsveicu!
Man arī priekša nebija paklājiņu. Durvis es esmu ar laiku ietrenējies ārā kāpjot pats atbloķēt, patiesībā nemaz netraucē tas bloķētājs. Atpakaļgaitas lukturi iemontēju buferī tieši pa vidu, un nemaz tik slikti neizskatās, lukturis no žiguļa,baltais.Radio frekvences man arī nepāra,bet tas netraucē,ja uzzin, cik tāda mikroshēmas nomaiņa maxā..(ap 50 ls un tad arī vel uz jautājuma zīmi par garantiju) Gaisa filtru var atrast, sveces arī. Cenas gan nemāku teikt, man ir gāze, tāpēc liktu FGK, laikam tā viņas sauca,maxāja ap 3,50 gabalā.Nomaiņa gan ir baigi grūta,ja grib tikt klāt aizmugurējām svecēm... Man servisā mainija, sanāca ap 13ls nomaiņa.Filtru vel nēsmu nomainijis.
Paklājiņus var atrast e-bay.Tur jamie ir veselā komplektā.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

TO Joniic
Mums tiešām vienādi Dodge, tas priecē. Man te saradās vel viens jautājumiņš - kā var ieslēgt tos apaļos miglas lukturus? Nekādi nevaru atrast slēdzi.
Man kaut kā likās, ka atpakaļgaitas lukturim vajadzēja būt vismaz 40 cm no sāniem?

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Jā, un durvju bloķētāju var atslēgt sekojoši (nupat pats veicu šādu operāciju)- iekāp auto, aizver visas durvis (bet lai nav aizslēgtas), ieliec aizdedzē atslēgu, pagaidi vismaz 20 sek., tad 4 reizes ieslēdz (stāvoklī līdz ieslēdzas kontrollapiņas uz paneļa) un izlēdz aizdedzi un pēc 4 reizes pogu, ar kuru durvi nobloķē un atbloķē nospied uz leju un automātiskajai bloķēšanai būtu jāatslēdzas.

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Migleniekus var ieslēgt gaismas slēdzi pagriežot līdz galam pa labi (ieslēdzot gaismas) un jāpavelk uz sevīm.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

ugis79"]TO: "
Es ieliku aizmugures buferī pa vidu, un neviens nav piekasījies apskatē.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Daži jautājumiņi:)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online