Grab... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Grab...

Lapas: [1] 2
Grab... ( 3871 )
amulis

6 ziņas

PM

Sveiki, esmu savas mašīnas meklējumos. Pēdējais apskatītais Chrysler Grand voyager itkā no sejas patīkams, BET pārslēdzot ātrumus kautkas rīvējas un grab :? Cik liela varētu būt tāda kaite? Jeb tomēr tas ir jāredz un jādzird, lai kautko varētu pateikt?
Nobraukts ar šo 250tkst( 97.gada auto), tas ir daudz šādai mašīnai? Ir gāzes iekārta. Motors 3.8 Cik spoža varētu būt nākotne ar tādu auto :?
Jautājumi laikam bik blondi,bet ko lai dara, niko no mašīnām nisaprotu, bet braukt gribu
ak, ja cena 8000 eur.ādas salons, dvd, mp3. tas ir dārgi, vai ok?

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Tai grabonjai ir jaabuut, es jau ar saakumaa domaaju, ka beigts kaut kas 8 eur par 97 gadu ir dafiga

Atbildēt uz šo ziņu
delxx

39 ziņas

PM

Visiem Chrysleriem pārslēdzoties ātrumiem ir dzirdama tarkšķēšama 8) tā ir kārbas īpatnība. Toties ātrumiem ir jāpārslēdzas līgami, bes raustīšanās.

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

Bango

974 ziņas

PM

Pa astoņām tas ir cirvis mugurā!!Tad viņam jābūt jaunam,pa šo naudiņu jau var sākt 8/9gada modelīti skatīties!!!

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

8t??????...pa 8.5t eur pirms 3 mēnešiem paņēmām draugam 2000g 3.8 Grandu perfektā tehniskā stāvoklī ar 180t km, bet mazu vizuālu un kosmētisku defektu-stiklā plaisa un slikti krāsota haube(no Amerikas un dabūjis sniega blāķi virsū-no apdrošinātāju izsoles)

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Es ar tikko panjeemu 993.8 pa 6500 ar sistu priekshu, ar remontu kaadi 7200 savilks, kozja, visas ekstras utt. ar no izsoles

Vecais 96 tirgojas 5000 eur

Atbildēt uz šo ziņu
amulis

6 ziņas

PM

ta jau laikam sanāk, ja grib ādas salonu, jāpērk vecāks par jaunāka cenu :?
laikam jau labāk jaunāks auto bez ādas, bet ar itkā svaigākām "iekšām"
( aj nu kā viņas tur sauc , motors un pārējais)

Atbildēt uz šo ziņu
amulis

6 ziņas

PM

hmmm, nu mani kā sievieti laikam "paņem"ādas salons, mp3, dvd.
Vai ir redzēti ar ādas salonu 98/99 gada auto par tādām naudiņām? ja ir, tad kurā virzienā skatīties :roll:
ā, un gāzes iekārta ar jau iekšā :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Grab...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online