Forums » Tehniski jautājumi » Oriģinālā signalizācija
| Oriģinālā signalizācija ( 2806 ) | |
|
TREYER
|
2007-03-25 12:03:53 Jautājums ir mazliet specifisks,bet varbūt šeit ir kāds kas to pārzin.Pēc blakussēdētāja durvju lauzšanas mēģinājuma nolēmu ielikt niknāku signalizāciju.Izvēlējos divpusīgo,esmu visu daudzmaz izdarījis,taču dēļ oriģinalās signalizācijas auto tagad jāslēdz vaļā ar divam pultīm,savādāk slāpst nost motors.Tad lūk,jautājums ir kā atrast vietu kur padot signālu no jaunuzstādītās signalizācijas uz oriģinālo lai atslēgtos pretaizdzīšanas sistēma.Biju izjaucis body computer,bet bez shēmas laikam nekā!Tāpat šis moments taisa problēmas arī ar motora distances startu. |
|
Anonymous user
|
2007-03-27 14:03:13 orig signalka ir nekas cits ka imibilaizers. un mana dzive ir 2 pulti. |
|
TREYER
|
2007-03-31 13:03:08 Ir kopā ar body computer,tāpēc neko tur nevar likvidēt,un nav nekāds imobilaizers.Imobilaizers ir čips atslēgā ko uztver cilpveida antena ap stūres kolonku.Te ir vienkārši pretaizdzīšanas sistēma kura mani dažreiz baigi nobesī un domāju īstos aizdzinējus neaptur.Tā kā joprojām meklēju elektrisko shēmu. |
|
juris
|
2007-03-31 18:03:11 Tev šito vajag? Bet man ir tikai jaunajiem (2002.gada-) CV 1998 2,5 TD LE |
|
TREYER
|
2007-04-16 22:04:10 Par jauno modeli internetā var atrast gatavu tabulu ar pieslēgšanās punktiem,manam pagaidām neesmu atradis. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Oriģinālā signalizācija