Oriģinālā signalizācija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Oriģinālā signalizācija

Lapas: [1]
Oriģinālā signalizācija ( 2806 )
TREYER

56 ziņas

PM

Jautājums ir mazliet specifisks,bet varbūt šeit ir kāds kas to pārzin.Pēc blakussēdētāja durvju lauzšanas mēģinājuma nolēmu ielikt niknāku signalizāciju.Izvēlējos divpusīgo,esmu visu daudzmaz izdarījis,taču dēļ oriģinalās signalizācijas auto tagad jāslēdz vaļā ar divam pultīm,savādāk slāpst nost motors.Tad lūk,jautājums ir kā atrast vietu kur padot signālu no jaunuzstādītās signalizācijas uz oriģinālo lai atslēgtos pretaizdzīšanas sistēma.Biju izjaucis body computer,bet bez shēmas laikam nekā!Tāpat šis moments taisa problēmas arī ar motora distances startu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

orig signalka ir nekas cits ka imibilaizers. un mana dzive ir 2 pulti.
ja tā negribi tad jalikvide orig. signalku. bet nju nez cik talu ta ir ieintegreta. auto loks negribeja cjakaretes.

Atbildēt uz šo ziņu
TREYER

56 ziņas

PM

Ir kopā ar body computer,tāpēc neko tur nevar likvidēt,un nav nekāds imobilaizers.Imobilaizers ir čips atslēgā ko uztver cilpveida antena ap stūres kolonku.Te ir vienkārši pretaizdzīšanas sistēma kura mani dažreiz baigi nobesī un domāju īstos aizdzinējus neaptur.Tā kā joprojām meklēju elektrisko shēmu.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Tev šito vajag? Bet man ir tikai jaunajiem (2002.gada-)
http://www.bildez.lv/bildes/grimme/shema/orig/1175370993.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

TREYER

56 ziņas

PM

Par jauno modeli internetā var atrast gatavu tabulu ar pieslēgšanās punktiem,manam pagaidām neesmu atradis.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Oriģinālā signalizācija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online