atkal gāze (gazes sistēmu veidi un zapaskas izvietoshana) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » atkal gāze (gazes sistēmu veidi un zapaskas izvietoshana)

Lapas: [1] 2
atkal gāze (gazes sistēmu veidi un zapaskas izvietoshana) ( 4449 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

tatad 2 meneshus braucu ar 98g 3.3 automata voyageri. r;iga sanak 17.5 uz 100km pa korkiem.
ir doma likt gazes iekartu to kas nak pa 400ls.
tad ir daži jautājumi:
1. kur likt zapasku (jo balonu likshu zapaskas vieta) (dzivokli netureshu)
2. vai kompis radis paterinju vai vienkarshu radis tuftu.
un ja likt inzhektoru?
viedokli , pieredze argumenti.
sorry ka akal par gazi, bet iepriekshejos postos ta ari neatradu atbildes.
un ja varetu tad fotu kur likt zapasku voyagerim ne grandam

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir ne-Grands, un man ir tas saucamais "cīsiņš". Es viņu ar espandera gumiju piestiprināju pie aizmugurējā beņķa atzveltnes no bagāžnieka puses. Turās OK, un negrab. (guļus nolikt nevar , vietas drusku pa maz)
Un gāzes iekārta parastā. Bet viss ir OK, nešauj! Laikam labi pieregulēc.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja ir grands tad tā zapaska, kuras vietā ieliek gāzes balonu bez problēmām ieiet bagažniekā.
Kompis radis paterinju.
Labāk liec šprici, tā maksā ap 700 Ls, bet nu ies labāk
Ar klasisko gāzes sistēmu ir daudz dažādu problēmu, regulējas sliktāk.
Janomaina gaisa filtrs uz sportisko, jo pie pirmā šāviena kolektora oriģinālais gaisa filtrs beigsies.

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Mani neviens nav pārliecinājis ka gāzes iešprici atmaksjas likt, es ar parasto iekārtu nobraucu jau kādus 60 tūkst. km, un nekādu problēmu, nav bijis neviena "blīkšķa", jaudas zudumi salīdzinot ar benzīnu ir minimāli . Ar regulēšanu ar nekādu problēmu, apgriezienus tur ideāli, viss kārtībā !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

un kā ar to kompi? kā vinjsh zinas ka jaskaita gāzi?
un zapaska.
man probei ir ta prasta gazes iekarta problemu nebija, nju ielika man to konisko ja veca kaste bija saplista. un grandam laikam pats to ielikshu jo te ar kaukada mistiska plaisa ir tajā filtra kastē.
paliek tikai tikt gala ar zapasku. jamegina no probes desu piemerit. moska deres. hmmm jasakraj nauda gazes likshanai savadak 10ls uz 100 kauka padaudz es jau pieretu pa 5 uz sotaku probej, nju ja tur bij 2.5 bet nju es ari braucu ka gribēju. a tagad tā lenam ripinot 10ls

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Zapaska man tagad pārceļoja uz jumta kasti, bet pirms tam tīri labi jutās bagažniekā, labajā pusē ar siksnu piestiprināju, vertikāli, lai viņa tur ielīstu ,nedaudz,nedaudz bij jānobīda pakaļējais beņķis uz priekšu .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

eziz

137 ziņas

PM

ludzu iesakiet gazes meistaru, kuram rokas un galva pareiza vieta, lidz sim saskaros ar meistariem kuri ir pashi galvenie un vinju darbs aprobezhojas ar iekartas uzstadishanu..piemeram, Aizkraukles ielaa. Pasreiz ir aktuals jautajums par iekartas profilaksi (italju parastaa)
tnx

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

eziz

137 ziņas

PM

eziz"]ludzu: "

kas ta nu, visi paargaajushi atpakalj uz bendzu? vispar jau taads varints jaasaak apsveert, ja LPG cena neapstaasies zem 0,40 Ls/l

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » atkal gāze (gazes sistēmu veidi un zapaskas izvietoshana)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online