Pretbuksēšana un komplektācija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pretbuksēšana un komplektācija

Lapas: [1]
Pretbuksēšana un komplektācija ( 2438 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Pretbukseeshanai ir poga, traction control, ja iesleegta tad spoleejot ir taada tirkšķoša skaņa kaa ABS. Izlseedzot ventilatoru pechkai klapes veras ciet, varbuut kaada kjeras un no taas taa skanja!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nedēļu atpakaļ kļuvu par 1997 gada Grand Voyager LE 3.3L Automāts īpašnieku. Sakarā ar to man ir 2 jautājumi, vai pat 3 Sakiet lūdzu zinoši cilvēki:

1. ko nozīmē LE un ar ko tie burti atšķirās?
2. Uz ledus vai pagriezienps pagaidām iznāk pa brīdim drusku pārgāzēt un riteņi sāk buksēt, vai kārbai tas ir kaitīgi un vai man nav paredzētsa pretbuksēšanas sistēma? vai viņa vienkārši nestrādā kā lai zin nav paredzēta vai nestrādā?
3. Un pēdējais jautājums, kad es slēzu ārā pečku kautkur priekšējā pasažiera pusē no paneļa kādas 5 sekundes parādās tada sitoša skaņa. Vai tas būtu kautkāds ventilātors.

Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

1) LE- Limited Edition (komplektācija)
2) Pārmērigi spolēt nav labi, var sabojāt diferenciāla satelītu zobratus.
3) Skaņa ir jādzird. Varbūt klapes, varbūt ventilators ķeras.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies par atbildēm, Bet!
Vai tā LE - Limited Edition skaitās laba vai ir vēl labākas un kādi vispār ir iespējami navaroti?
par ventelātoru ir skaidrs tas jau ir salabots un tiesam bija ventelātors
bet vot kā lai uzzin tomēr par to pretbuksēšanu, jo ka spolēt nav lābi to es sapratu bet gribās zināt vinai vispār ir jābūt tai sistēmai vai viņa nestrādā jo komplektācijas aprakstu kā arī labu usermanuālu kaut vai angļu valodā es joprojam neatradu
paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Nu ja nav poga panelii kreisajaa pusee stuurei ar uzrakstu trac off, tad arii nav pretbukseeshana!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ir vel lx komplektacija it ka pilna tipa. ar kozhu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

viss ir pietiekami skaidrs, pretbuksēšanas sistmas man nav, tātad labāk nespolēšu. (kaut gan iznāca spolēt tikai pa ledu)
Bet radies viens neliels jautājums vai kompjūtera radītājs par vidējo patēriņu, tas kursh ir AVG (cik saprotu Average), ir paties? vai vinsh stipri maldās un muld?

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Cik esmu reekjinaajis pielejot pilnu baaka, tad gandriiz to pashu arii raada!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Pretbuksēšana un komplektācija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online