kondicioniris » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kondicioniris

Lapas: 1 2 3 [4] 5
kondicioniris ( 7929 )
vksys

359 ziņas

PM

Un pēc lampiņas arī to redz ??????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu vēsais nāk arī tad ja tiko iedarbina auto un brauc.... Un man pārsvarā ventilācija ir iestatīta uz priekšējo stiklu. Tas varētu būt iemesls!?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

nevis varētu būt,bet ir :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

DeadMeat"]Sveiciens: "

Man ir tieši tas pac!! (līdz tiem 200 gr) :wink: Otru reizi pildīt neesmu vēl bijis, un elektriķis arī servī pateica, ka vajagot lielāku spiedienu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiciens visiem. gribētos uzreiz pajautāt vksys kur tu tik labu PDF manuālu dabuji? var būt ir iespēja man arī tādu dabūt? un par kondišku bija tāda lieta ka ieslēdzot pogu iedegās lampiņa bet augstums nenāk. Auzbraucu pārbaudīt sistēma tuksa, uzpildīju un tik līdz sistēmā parādījās pietiekošs spiediens sākusi tā mufta griezties. Tas ko tas vīriņš 200gr ir piešpricējus tas ir nieks jo ja es nekļūdos tur spiediens ap 4 atmosfērām ir jābūt (var arī klūdīties ja kļūdos popravte ) vot un uzpildot kondiškā ir sākusi strādāt bettagad pēc kādām 30 minūtēm braucot ar ieslēgtu kondišku nezkāpēc apstājās ventelātori un dzinējs Pārkarst! tākā hohmas ar to nebeidzās bet spiedienām ir jābut normālam tad tikai viņa sāks driezties.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Te forumā bija links uz www adresi ....
Atradu...
http://oskin.ru/chrysler-dodge/manuals/Service%20Manuals

Un manuāļa bildē tas devējs ir lejā labajā pusē zīmēts....

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD

roliss

181 ziņas

PM

Darba spiediens (pilnīgi uzpildītai sistēmai) ir ap 16 atm. ventilatoram esot jāieslēdzas pie 22 atm., tā amn skaidroja vīriņš kurš pildīja sistēmu.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Ko ar to darba spiedienu domāja meistars...Vai tas varētu būt spiediens sistēmā kad kompresors negriež vai kad griež...??????

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » kondicioniris
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online