Signalizācija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Signalizācija

Lapas: 1 [2] 3
Signalizācija ( 6406 )
Edzus

14 ziņas

PM

Labāk es savedu kārtībā šo un pielieku klāt vēl kadu imobilaizeru vai tamlīdzīgi nekā lieku visu iekšā no jauna :wink: un metu ārā strādājošu signalizāciju 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Caravan 3.3 1999 (Gāze + Benzīns)

Edzus

14 ziņas

PM

TC Motors solijās atkarībā no pults 20 - 60Ls uztaisīt :shock: Ebay pults ~ $10+pasts=>ādu pār acīm velk nost

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Caravan 3.3 1999 (Gāze + Benzīns)

Dundurs

192 ziņas

PM

Edzus"]TC: "

Maksimālā cena par šada izmēra klama atsūtīšanu man ir bijusi 15$ minimālā 7$. Salidzīnot ar TC pat dārgākais variants ir lētāks.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

ANDŽEIS

3 ziņas

PM

No ASV atdzinu DODGE GRAND CARAVAN (1996g) . Autiņam ir tikai atslēga, gribētu iegādāties durvīm pulti. A/m ir ierīkota kaut kāda korejiešu signalīzācija kurai arī nav pults, bet ir slēdži ar kuriem, signalizāciju var atslēgt. Varbūt kāds zinošs lasītājs ir saskāries ar tādu problēmu un var ieteikt ko darīt? Paldies.
Lūgums DUNDURAM, ja nav noslēpums, man būtu tev tāds jautājums: Kā notiek, pimēram, a/m oriģinālās pults iegādāšanās un saņemšana no ebay.com. Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 3.3L

Loms

219 ziņas

PM

Edzus"]Vai: "
gan jau ka pie viņiem....
http://www.chrysler.lv/

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Priekškam orģinālo. lai signalizācijas veči pieklonē pie savas pults orģinālo. Veci kas man lika signalizāciju to solījās izdarit, bet prasīja 50 latiņus. Kāpēc jāvalka 2 pultis visur līdz?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Dundurs

192 ziņas

PM

ANDŽEIS"]No: "

Ebay liec meklēt piem. Chrysler Keyless Entry atrodi savam modelim piemērotu (pēc ID var skatīties). Sarunā ar pādēvēju par sūtīšanas iespējām uz Latviju un, ja viss ir ok, soli nost vai spied BuyIt now. Smaksā un gaidi. Dārgāk par 10$ nav jēga ņemt. sūtīšana ar lielāka par 15$ būs par traku (meklē citu). Kad saņemsi, rīkojies kā te jau rakstīja Town & Country gadījumā. Ja pirms 2000 gada tad var nākties pameklēt citu kombināciju (ja nav lietotāja rokasgrāmatas). Aprakstītais variants der arī Neonam un Sebringam moš vēl kādam.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man atkal nedaudz savadaka problema (Dodge G.Caravan 1997.g.), maneja originala signalizacija gluko. Iesakiet kur varetu sataisit un cik tas maksatu.

Maneja gadijuma aizsledz ar pulti pajiet kadas piecas - desmit minutes un ta sak gaudot.... Tagad lietainaja laika vel biezak paradijas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Signalizācija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online