Jautajums par auto iegadi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Jautajums par auto iegadi.

Lapas: [1]
Jautajums par auto iegadi. ( 2689 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man tads jautajums par Chrysler T&C 2001 - 2006 iegadi Lietuvaa:

1. Vai kads zin kadu kantori kur var pieregistreet Lietuvaa auto un tad braukt pa LV, un ka tad ir ar apdroshinashanu utml.?

2. Cik maksaa auto registraacija Latvijaa kopaa ar tam visaam lukturu mainjaam?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

esi atpalicis no dzīves-lukturi vairs nav jāmaina,bet jāpielāgo prasībām.Sertifikācija maksā ap 1000eiro,reģistrācija(pagaidām)ap200-300ls-atkarīgs no gada.Lietuvā auto jāreģistrē tāpat kā mums-CSDD reģistrā,arī viņiem ir sertifikācija-ap40ls,lukturi jāpielāgo,OCTA-labāk Lietuvas,bet vienalga būs nedaudz dārgāka kā Latvijā mūsu mašīnām.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

baikaa

9 ziņas

PM

Zuris: "esi atpalicis no dzīves-lukturi vairs nav jāmaina,bet jāpielāgo prasībām.Sertifikācija maksā ap 1000eiro,reģistrācija(pagaidām)ap200-300ls-atkarīgs no gada.Lietuvā auto jāreģistrē tāpat kā mums-CSDD reģistrā,arī viņiem ir sertifikācija-ap40ls,lukturi jāpielāgo,OCTA-labāk Lietuvas,bet vienalga būs nedaudz dārgāka kā Latvijā mūsu mašīnām."

Nu 1000 euro, tas būtu vēl ok

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

baikaa: "

Nu 1000 euro, tas būtu vēl ok"

Eu tu sidainas Bot , es tev piedavaju labpratigi aizvakties no sejienes ar saviekm postiem ,jab ari tu vari ar mani satikteis personiski un es tev rokas aplauzizu ta ka datori nespaidisi vairs nekad ;)

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Eu tu sidainas Bot , es tev piedavaju labpratigi aizvakties no sejienes ar saviekm postiem ,jab ari tu vari ar mani satikteis personiski un es tev rokas aplauzizu ta ka datori nespaidisi vairs nekad ;) "
kad atrodi pastkastē iemestu reklāmu, arī uz viņu bļauj un draudi apēst?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " kad atrodi pastkastē iemestu reklāmu, arī uz viņu bļauj un draudi apēst? "
Nee

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " kad atrodi pastkastē iemestu reklāmu, arī uz viņu bļauj un draudi apēst? "
Man tik jautajums pat nezinu kam , vai ir kads admins kas vispar kontrole seit kautko ? jo sanak ta ka cilveks ienak seit un skatas kautkadus meslu botus kur vinam piedava iegadateis velas masinu vai puteklu siceju

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Jautajums par auto iegadi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online