Lūdzu palīdziet vēlreiz » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu palīdziet vēlreiz

Lapas: [1] 2
Lūdzu palīdziet vēlreiz ( 3564 )
Maksims

47 ziņas

PM

Tātad 94 2.5TD. Es jau rakstīju ka problēmas ar dzesēšanas ventilatoru neslēdzas iekšā un šodien izbaudīju to prieku pasēdēt korķī un bija bīstami! Nekādīgi navaru saprast un atrast vajadzīgos relejus un termostatus, kas kur ir un atrodas!! Un piereizes varbūt kāds pazīst labu elektriķi kurš pārzin Voyageru shēmas?! Iepriekš paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

No trešās galvas atvieno štekeri ,ventilātoram jāieslēdzas. Pārliecinies vai nerodas spiediens dzeses sistēmā un no tā nerodas gaisa korķis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Maksims

47 ziņas

PM

Paldies! šodien man no rīta bija vēl lielākas galvas sāpes! Radiātors sāka tecēt. Būs vien jāmeklē jauns, jo pat gads nepagāja kopš pēdējās lodēšanas!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Skaties vai tik nav spiediens sistēmā . Parastā vaina, būs plaisa kādā no galvām. :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

Maksims

47 ziņas

PM

A tā plaisa tas ir ļoti sāpīgi?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Pārbaude + slīpēšana 15.ls gabalā .Lietota šrotā ~60. ls galvas blīve~ 40 .ls Darbs ~ 80.ls Dažreiz ir arī plaisas vairākās galvās. Jaunas galvas cena apmēram~140.ls

Atbildēt uz šo ziņu

Maksims

47 ziņas

PM

Nu cerēšu ka galvām nekas nava noticies!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paskaties kurā vietā radiatoram ir tā sūce. Es savu esmu divas reizes jau lāpījis un labi, ka abām reizēm pietika, ka aizlocīju ciet radiatora cauro ribu. Nezinu vai skaidri izteicos, bet p]arkniebu pie cauruma pušu un sarullēju uz abām pusēm ciet. Tās horizontālās ribas radiatoram ir daudz un uzskatu, ka ja dažas aizlocītas, tad lielu ļaunumu tas dzesēšanas sistēmai nenodarīs.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu palīdziet vēlreiz
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online