gaisa filtrs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gaisa filtrs

Lapas: 1 [2] 3 4
gaisa filtrs ( 6430 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Savam vakar nonjeemu konisko! Vairaak bendzju eeda, biezji jaamazgaa (sanaak pa zeminiekiem biezji braukaat). Varbuut, ka galiigs meesls bij, kas pa maz gaisu cauri laida.

Atbildēt uz šo ziņu
meza_bratka

5 ziņas

PM

Ja ķonisko filtru grib likt,lai mašīna labāk ietu,tad vajag sieniņu,un visas pārējās muļķības,bet ja liek tādēļ,lai nešautu augšā filtra kast,tad tā sieniņa ir pie kājas.
Zemes ceļiem ir domāti speciāli filtri,ar porolonu apkārt,tie ir retāk jāmazgā!

Atbildēt uz šo ziņu
meza_bratka

5 ziņas

PM

Nu vel tur ir kompja dzesēšana,ja tev ir vecais modelis.

Atbildēt uz šo ziņu
mims

129 ziņas

PM

paga, paga! varbūt tu varētu sīkāk par to visu pasākumu pastāstīt

92 3.3 lielais

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

meza_bratka

5 ziņas

PM

Pats vēl Voyagerim neesmu uzlicis,tikai taisos,bet esmu licis citām mašīnām. Piezvani uz firmu xenon,tur tev visu izstāstīs sīki smalki.

Atbildēt uz šo ziņu
jungle

69 ziņas

PM

nu es liku tiesi filtra kastes del un nepiedalos parizee dakaraa un nedomaju, ka 2.5t govs ir sporta auto. bez tam man domat, ka tikai no filtra liels celiens nebus- ja jau tjune tad liek tur cipus, karbas, izputejus, turbinas utt. citadi pagonkosi un maksasi daudz karbiniekiem.
bez tam ar sieninu vien bus par isu, jo zem kapota sanak diezgan slegta telpa un bus karsts tapat- tatad filtrs jaizvada kur citur un janodrosina gaisa pieplude (jebsu caur to pasu bunduli japievada uzliekot kadu pareju, ja ir filtra modelis ar korpusu)

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

vakar ieliku gaazi un arii konisko filtru.izmainju dinamikaa nekaadu.un arii nevajag,tas nebija meerkjis.kasti atdevu par 20 Ls un tikpat samaksaaju par to jauno filtru ...
tagad domaaju kaa izveikt piespiedu dzeseeshanu kompim ...

Atbildēt uz šo ziņu
mims

129 ziņas

PM

varbuut kaads vareetu pastaastiit, kas tas par kompi, kurs jaadzesee un prieksh kam?

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » gaisa filtrs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online