gaisa filtrs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gaisa filtrs

Lapas: [1] 2 3 4
gaisa filtrs ( 6428 )
mims

129 ziņas

PM

man ir tāda doma - uzlikt konisko gaisa filtru! bet - humors slēpjas tur, ka to vajag kautkādā vīzē izolēt no karstā gaisa, kas ir motortelpā. tipa - jātaisa sieniņa :? ir arī tāds filtrs, kuram sieniņa jau ir, tikai atliek pievienot trubu no āra, bet šim filtram tā virsma mazāka
lasīju, ka esat likuši, varbūt kādi ieteikumi un foto?

garais 92 3.3

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

BRALIS

55 ziņas

PM

Es jau tev rakstiju, ka stav koniskais filtrs, bet nepateicu, ka nav nekadas sieniņas aizsardzībai pret karsto gaisu. Pagaidām nekādas problemas nav. Braucu jau kādus divus mēnešus. Vienīgais izbraucot pa lauku ceļeim, filtrs bija pilns ar putekļiem, bet tas nekas. Ar bendzīnu izmazgā, iepūt iekšā to eļļu kas jāpūš lai aizturētu putekļus un brauc tik tālāk.
p.s es gan to eļļu vel neesmu nopircis, tā ka braucu ar filtru uzreiz pēc tā mazgāšanas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

jungle

69 ziņas

PM

nu es ar uzliku to filtru- nopirku jau ieksa tada koniska truba esosu (plazabaltic) pa 12 ls. lika vinu virsu man gazinieks (vinam ir tur visadas trubinas un stuceri, lai varetu pielikt) un novietoja gluzi ka veco- pretim tai iepludes bundula izejai un ari bez starpsienam. perkot filtru uzreiz nopirku vina mazgajamo skidrumu un ellu, ar kuru saputa liekot virsu. pagaidam braucu normali.

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

mims

129 ziņas

PM

un kā jums ar cēlienu un bendzīna patēriņu. un vispār 8)
veikalā teica, ka sieniņa vajadzīga, lai vasarā karstā laikā motors nesmok, jo tam vislabāk patīk aukstais gaiss!

garais 92 3.3

Atbildēt uz šo ziņu

jungle

69 ziņas

PM

itka bez izmainam

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

BRALIS

55 ziņas

PM

Par cēlienu nesūdzos. Es gan pats tā pamaz dabūju braukāt, jo sievuks ar to busu braukājas. Viņai patīk. Vienu brīdi braukāja ar CELICU, bet tad teica lai pats braukaju, ka viņai labak tas buss patikot. Nu tad es tagad ar CELICU, kurai gāzes iekārta uzlikta (Amerikāņu iekārta. Tāda stāvot uz iekrāvējiem noliktavās, kas preci vadā), bagāžniekā 80 litru balons. Tādu jau nopirku. Uz sotaku 10 litri. Braucu bez bēdām.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

mims

129 ziņas

PM

ja nav nekādu izmaiņu, tad kāda jēga :?:

Atbildēt uz šo ziņu

mims

129 ziņas

PM

kādas vēl muļķības bez sieniņas?

Atbildēt uz šo ziņu