Vajadzīga palīdzība!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadzīga palīdzība!!!

Lapas: [1] 2
Vajadzīga palīdzība!!! ( 4572 )
Amis

77 ziņas

PM

Help! Chrysler T&C 99 nolūza aizmugures vāka amortizatora stiprinājuma augšējā skrūve! Kā ir , vai var dabūt skrūvi atsevīšķi, vai kopā ar amortiņu. Sapratu , ka veco uzmanīgi var izurbt ārā nesabojājot vītni. Kur var dabūt vai jaunu,kas noteikti lēts nav, vai daudzmaz labu lietotu! Būšu pateicīgs par palīdzību!

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

wizard

654 ziņas

PM

Kad man tā skruve-šarnirs bija nolūzusi, es ar knaiblēm izskrūvēju ārā vecas skrūves gabalu, skrūvspīlēs izspiedu no veca šarnīra lodi. Lodes vieta ieliku gabalu skābekļa šļaukas, piemeklēju skrūvi ar vajadzīgo vītni, un ar paplāksnēm no abām pusēm pieskrūvēju vietā. Divus mēnešus, kamēr meklēju jaunu tas šarnīrs ir nokalpojis!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Amis

77 ziņas

PM

wizard"]Kad: "

Nu saprotu, bet mans variants nav tik vienkāršs, skrūve nolūza līdz ar korpusu, tā ka nav ko saņemt ar knaiblēm, bet varbūt ir iespējams noņemot tapsējumu no otras (iekšpuses) tikt klāt?!

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

jungle

69 ziņas

PM

kadreiz darija ta ka akurati pie nolauzta gabala piemetinaja stieni un izskruveja (man liekas ka pie musdienu tehnikas iespejam problemam nevajag but) Varbut ar virpu un metinamo var saremontet veco ami? Ja teoretiski jaa tad iebrauc kada lauktehnika vai- nebus tik dargi.

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

Kvatra

746 ziņas

PM

Piemetini uzgriezni vai skruuvi un skruuvee laukaa! Veel var ieurbt skruuvee un iedziit zvaigzniiti vai seshkanti un skruuveet laukaa!

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

15.ls labs amartins,skruuvi atseviski diez vai dabuusi.9215731.Janis

Atbildēt uz šo ziņu
Amis

77 ziņas

PM

Bango"]15.ls: "
Paldies par padomiem! Dabūju amortiņu labu pa 10Ls, pārējais jau ir roku veiklība!

Bet ir māka rokā, kā tad īsti var dabūt dzidrus Amīšu plastmasas lukturus, nu gandrīz kā jauni , Jā kādam interesē - lūdzu! Darbiņš nu tā, skatories cik ļoti matēti, aptuveni uz minūtēm 50.!!!"

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

Normunds

94 ziņas

PM

Nu varbūt padalies ar māku nospodrināt tos plastmasas lukturus.
Chrysler Grand Voyager 95. 3.3+gāze

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Vajadzīga palīdzība!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online