man vajag auto... » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » man vajag auto...

Lapas: 1 [2]
man vajag auto... ( 4078 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Papētiju leišu cenas, iznāk ka ar visu sertifikāciju ir izdevīgi tur iepirkties.
Tikai jautājums kapēc šiem tādas cenas ?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

200sx

83 ziņas

PM

Pa lielam (man vismaz tā liekās):
1) mēs esam sabiedēti ar šausmu stāstiem par leišiem (...,bet arī letiņi ved sūdīgas, sistas, plikas u.t.t. mašīnas);
2) viņiem serifikācija (pagaidām) salīdzinoši ar mums nemaksā neko un viņi nav sabiedēti ar amerikas auto sindromu :shock: ;
3) leišiem tirgus ir plašāks ,tādēļ arī cenas tirgus situācijai pieņemamākas (jo mazāk spiedāvājums, jo augstākas cenas).
N.B. Uzmanīgam pirkumos ir jābūt kā Latvijā tā Vācijā, Beļģijā un protams arī Lietuvā! Lai sokas!

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Prieks ka atradi ar visu vēlamo iekšā.

A tā jau ar tiem tirgiem ir, ka visādi var gadīties. Citreiz nav mašīnai defektu, a citreiz tā noslēpti ka neviens eksperts neatradīs, tikai pēc laika izlīdīs.

Mans džeris arī patiesībā no leišiem, tikai pirku Rīgā, bet pēc papīrim pac ievedu. Tirgonis tik un tā piedirsa, tipa ar kondišku viss kārtībā, a patiesībā pat siksna noņemta. Man ir mācību mašīna kondicionieru remontā, bet tirgoni vismaz diviem džekiem nēsmu ieteicis.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

200sx

83 ziņas

PM

....pagaidām vēl sertificējos...,bet ja viss beigsies labi iemetīšu arī info kur to var izfarīt stipri lētāk...

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...šodien dabūju sertifikātu un kā jau solīju - iemetu infu par to cik man tas izmaksāja : 800 Eur (gatavs aptuveni divās nedēļās).

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tad nu gan leeti - tikai 800 eiro, bet pie šiem 800 vel taču jāpieskaita lukturu nomaiņa?

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...tieši tā - manā gadījumā ieliku jaunus TC pasūtītus lukturus (150-,ls) aizmugurei...,priekšā jau stāvēja Eiropas lukturi (ar visu 05 resti).
....ā...un elektriķis ielika vēl miglas plati (šķiet lati 25 tur aizgāja) un pagriezienu atkārtotāji uz pr. spārniem (gb. 2 Ls ar kapeikām un darbs 10 Ls). Seciniet paši!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Pārdod un Pērk » man vajag auto...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online