|
roliss

181 ziņas
PM
|
2006-11-23 16:11:30
Fun: "Nu jau esmu tuvāk idejas realizācijai. Noskatīts 2000. gada dīzelis. Aizdzīšu uz Chrysler servisu lai uzzīmē nākotnes vīziju, jo, pabraucot un ar savu līko aci apskatot, neko neieraudzīju. Gan jau ziņošu par rezultātiem.
Atsevišķs paldies TDI par veltīto laiku, jo nevienam citam nav atradies brīsniņa lai kaut ko ieteiktu. Bet tur ārā (autoplačos) - cik cilvēku tik viedokļu. Paliku pie savējā - pirkt lētāk lai ir nauda ko ieguldīt, nevis nopirkt dārgi un lūgties katru vakaru dievu labvēlību, ka tik kas nenotiek. Ar iepriekšējām mašīnām tas ir attaisnojies " Man ar auto iegādi tāpat sanāca, nopirku leišos 2000gada grand caravan, bija nepieciešams dzinēja remonts un kondiška arī praktiski uzreiz nobeidzās, bet saskaitot visus izdevumus sanāca tik un tā krietni lētāk nekā pie mums, pa to naudu pie mums varēja nopirkt 96-97 gadu, bet vizdrīzāk arī tajā ne labākajā stāvoklī
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
arvidka

26 ziņas
PM
|
2007-03-28 10:03:07
Labdien, Nu jau būs nobraukti 3 mēneši ar decembrī iepirkto Voyageri (2000g, 2,5td, 122222 nobraukums, pirms pirkšanas pārbaudīts TC motorā). Pirmā problēma bija absolūta nevēlēšanās "pielekt" agrajos (un aukstajos) decembra rītos, tas izdevās tikai ar xpadsmito reizi un bija sajūta, ka dzinējs startē ar vienu, diviem stobriem. Risinājās līdz smieklīgumam vienkārši - nomainot kvēlsveces (16x4 Ls+servisa darbs). Vairāk šo problēmu nesastapu pat rītos ar -25, kad kaimiņš pielaida tikai vienu no savām trim mašīnām, bet tur jau drīzāk bija aķa vaina. Vēl viena problēma bija slikts kontakts lampai, jo uzmaucamajam devaisam viens kontakts bija norūsējis. Pagaidām risināju vienkārši notīrot kontaktu, bet laikam jau kaut kad nomainīšu visu to "uzmauceni" ar jaunu, jo kaut kāds viņs ļurķīgs ira. Pēc pāris nedēļu pabraukāšanās (tur jaunais gads tjipo utt) nomainīju visas eļļas un filtrus Ogres servisā, vēl tur man nomainīja tās kvēlsveces, piešķīla vidējo bremžu gaismiņu (laikam lampas nebija vienkārši), kaut ko paregulēja spoguļa apsildē (man likās, ka par lēnu atkūst spogulis). Tas arī viss ko esmu darījis.
Ko vēl gribu izdarīt - nu jau pienāk nākošā eļļas maiņa, arī kalodkas jau būs jāmaina, jāpārbauda ritošā, bet tā jau ir ikdiena. Iespējams, ka tā ir tikai mana iedoma, bet gribās arī nomainīt sajūga trosi, it sevišķi tāpēc, ka plānoju jūnijā nedaudz "pabraukāties".
Kādi ir iespaidi? Pirmais, patika performance. Biju sagatavojies uz slinku un smagnēju apalīti, jo līdz tam ar dīzeli braukājis nebiju, bet tiku patīkami pārsteigts ar dinamiku, kas ir pat pārpietiekama lai neradītu problēmas ne sev, ne citiem. Testa skaidrībai pat pielādēju auto ar tantēm un onkuļiem un nekādas izmaiņas nesamanīju. Katrā ziņā iepriekš lietotais Skorpis, pildītā versijā kļuva jūtami gausāks, bet Voyagers nē.
Otrais, caurejamība ziemā bija vienkārši fantastiska. Dzīvoju rajonā, kur ceļa tīrīšana nav pašvaldības stiprā puse (līdz Jelgavas šosejai 2km ir "delo ruk samih utopajuših"), tāpēc pat ar interesi gaidīju kaut kādu sniegu lai varētu sniegt savu vērtējumu un pie viena pārbaudīt jaunās ziemenes. Tas ir 5.
Nākošais - komforts. Nu šeit es ne ar ko palielīties radinieku priekšā nevarēju, jo Skorpim komforta līmenis ir pat augstāks, diemžēl . Tik vien kā lielāka ietilpība cilvēku skaita ziņā un tas, ka ka beņķis ir man pakaļas augstumā un nav "jāieveļās" kaut kur auto dziļumos, bet tie jau ir nesalīdzināmi lielumi. No fīču viedokļa ir iepirkts pilnīgi pliks modelis, bet es arī sevišķi uz tām neorientējos. Pietrūkst tikai āra temperatūras devēja un lampu "čekotāja". Skorpis rādīja arī kuras durvis vai bagāžnieks nav ciet, tagad tas ir tikai vispārīgs info. Cik saprotu, labāk apgādātiem džeriem pribambasu līmenis ir augstāks, bet ok arī "plikajam" ir minimālais džentelmeņu komplekts.
Patēriņš - 10-12l ziemā - reāls patēriņš pēc čekiem, jo man nav nekāda komjūtera. Režīms pilsēta/ārpilsēta, pie tam es cenšos nebraukāt "rush hour" laikā, līdz ar to pa sastrēgumiem stumdos minimāli. Viss augstāk minētais ir pārdomām tiem, kas meklē savu auto kā to darīju es. Paldies par uzmanību, turpinājums būs rudenī
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
arvidka

26 ziņas
PM
|
2008-02-25 15:02:00
Ziņojums pēc gada braukāšanas:)
Konkrēti mana dīzeļa galvenā problēma ir akselerators. Tā kā tas ir elektriskais, tad brīžiem izlēca gļuks, kuru saucu "nospiežu pedāli, bet nekas nenotiek". Ļoti nepastāvīga, peldoša problēma. TC Motors jau iemanījies viņu trīs reizes nomainīt. Pēc katra nomaiņas uz jaunu, 1,5 mēnešus viss ir ideāli. Vēl pirms mēneša gribēju braukt to darīt ceturto reizi, bet ir notikusi kāda brīnumaina "izdziedēšanās" un jau mēnesi nekas nav noticis. Turu pirkstus krustā
Citādi gada laikā nobraukāti 40t kilomentru (arī Norvēģijas kalnu serpentīni). Izņemot to nolāpīto pedāli, nekas sirdi plosošs nav gadījies. Nupat nomainīju aizmugures amīšus pret "mazajiem", jo lielie grib makā nevis iecirst robu, bet uzplēst to pa īstam. Amortizatoru un ritošās ikgadēju nomaiņu man nodrošina Olaines rajona pašvaldība, nezinu, kad situācija varētu mainīties. Vēl maināmo lietu sarakstā ir siksnas spriegotājs, kas arī ir viens "zelta devaiss". Jāmeklē internetā, varbūt ir kaut kur lētāk.
Plusu daļā ir bezbēdīga braukāšanās, ultraliela izmēra kravastelpa un jumta reliņi (darbam bieži vajag kaut ko lielāku aizvest), patīkams degvielas patēriņš (brīvdienās, ja man nekur nav jābrauc sieva brauc ar džeri, nevis VW polo, jo tas izmaksā dārgāk). Kā papildus komforts ir iespēja izmetot beņķus un ieliekot piepūšamo matraci, iegūt divguļamo gultu, kas jau ir tikusi izmantota viena festivāla laikā, gan braucienā uz Poliju. Tūlīt arī braucot uz Vāciju izmantosim šo iespēju, lai varētu virzīties nonstopā - viens guļ, otrs brauc, trešais skatās, lai braucošais neguļ . Keep pushing!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
janchux-l

238 ziņas
PM
|
2008-02-25 21:02:15
Fun: " - viens guļ, otrs brauc, trešais skatās, lai braucošais neguļ .Keep pushing! " Tikai neaizmirsti to guļošo piesprādzēt kaut kur!  Starp citu, ko tādā gadījumā saka policija, ja pamana, ka tur kāds guļ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-02-25 23:02:08
Man jau liekas, ja pilnībā atlaiž atzveltnes otrās un ja ir Grands jo īpaši trešās rindas atzveltnes, itin labi var gulēt piesprādzējies. Formāli policijai pat nebūtu kur "piesieties". Pašam gan jāņem vērā, ka tādā gadījumā kaut cik strādā tikai vidusjosta un negadījumā būs stipri nepatīkami
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-02-26 16:02:26
Paldies, FunFan, par aprakstiem, interesanti bija palasīt.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Bango

974 ziņas
PM
|
2008-03-04 04:03:40
Starp citu lielie aizmugurējie amīši nav nobraucami,izņemot amīša bukses kas iziet no ierindas un katalogā viņas atsevišķi nepiedāvājas,bet pie mums ir šīs bukses gan 10.ls gb bet tas nav 170.ls par amīti,vel gribu piebilst ka šodien nācās paskrieties ar 2.8crd lai cik tas būtu nepieņemami,bet mans 3.8 neatrāvās ne uz mirkli :cry: Protams par to tikai prieks ka vojītim beidzot normāls dīzels automāts :wink: Ceru ka jaunajam dīzelītim arī skaņas izolācija būs vairāk apdomāta :!:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2008-03-04 14:03:43
vajadzēja paskrieties virs 100km/h,būtu stabils līderis
Atbildēt uz šo ziņu
Town@country2002 un citi voyageri
|