Palīdziet nopirkt » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Palīdziet nopirkt

Lapas: 1 2 [3] 4
Palīdziet nopirkt ( 7139 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Neieliktu gan Zuri!!!
Beidzot bendzīniekiem ir sīvs pretinieks!
Tikai es ar 3.8 nesmu kodies,bet ar 3.3 esmu un kārtīgi saliku.Vēl ko gribēju pieminēt,to ka 2.8 ir tikai 150 Zs,bet 3.3 ir 170 Zs un 3.8 ja nemaldos tad 210 Zs.
Ne pavelti es izvēlējos ņēmt 2.8 CRD.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

bija pusgadu atpakaļ ātri ar 2 auto jātiek līdz Liepājai,ceļš tukšs,maucām līdz rubul piecdesmit,es ar 2.8dīzeli 2004g.,dēls ar 3,3 2000g.(nenočakarēts),paātrināties virs 100km/h,benzīns 3.3 spēja reāli ātrāk,bet no vietas uzsākot-otrādi, a varbūt es jau vecs palieku,nemāku uzgāzēt
p.s.dīzeli es ņemtu,ja konstruktori būtu iemānījuši voyageram 3.0 merša dzinēju :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pēc loģikas tā arī jābūt dīzelis labāk paātrinās pie mazākiem apgriezieniem(ātrumiem) benzīnnieks pie lielākiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

neiet tas 2.8 CRD, uz bāņa vācijā pārbaudīts, pēc 60-70 jau atpaliek un pēc 160 jau vairs nav redzams aizmugurē :mrgreen: Gan manā busā, gan otrā iekša bij 6 purni

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kvatra"]neiet: "

Nav taisnība Kvatra!!!!
Un kā vēl 2.8 uz bāņa ķer rokā 3.3.To izmēģināju Ungārijā uz bāņa,bijām vairāki voyageri.Un,lai kā gribētu 3.3 nevarēja aiziet no manis.
Pēc tehniskajiem datiem 2.8 uzņēm gandrīz 1 sekundi ātrāk max ātrumu nekā 3.3 bendzīnieks.TC motors pie pirkšanas deva tādu lapeli man,kurš šie visi dati ir minēti.Un pāt ātruma ziņā iet ātrāk dīzelis.
man pirmais džeris bija ar 3.3 un domāju ka nākamo arī ņēmšu 3.3 līdz izbraucu ar 2.8.Manas domas momentāli novērsās no 3.3. Lūk jums bilde kur ar sarkano krāsu apvilkts cik ātri uzņēm ātrumu un ar zaļo cik ātru iet.Tā kā beidziet vienreiz te muldēt!Ne jūs ar 2.8 braukuši un ne jums spriest.

http://bildez.lv/bildes/garfilds182/chrysler_voyager/1204735603.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Varbūt kļūdos, bet dzirdēts, ka uz vācijas autobāņa ātri braukt ar 2,8CRD bez problēmām. Problēmas sagādā apdzīšanas manevri, kad spēji vajag uz brīdi paātrināties.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

pareizi,un tā tabuliņa rāda paātrinājumu līdz 100km/h,ar 2,8dīzeli pabraucu 3mēnešus,secināju motora apkalpōšana padārga,noēd to degvielas ekonomiju.Garfīldam varu ieteikt pabraukt ar 3,8,kurš normāli celtu(diemžēl arī tie kaut liekas vienādi,ne visi ir sprinteri)

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu ar 3.8 nesmu braucis,bet derētu izbraukt,lai justu starpību.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Pārdod un Pērk » Palīdziet nopirkt
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online