Palīdziet nopirkt » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Palīdziet nopirkt

Lapas: [1] 2 3 4
Palīdziet nopirkt ( 7144 )
arvidka

26 ziņas

PM

Labdien,

Jau nedēļu esmu jauna auto meklējumos un jo tālāk mežā, jo problēmas un cenas lielākas. Mērķis bija voyager dīzelītis virs 2000 gada, mehāniskā kārba ar cenu ap 10t eiro. Uzdevumu sarežģīja vēlme to visu līzingot uz kantori (daži autoplači darbojas kā privātpersonas un līzingu negrib akceptēt).
Tātad par tehnisko daļu esmu sagruzīts, ka līdz 2001 gada pirmajai pusei (vecais kuzovs) dīzelis ir nedrošs, jaunā versija esot labāka, bet nu baigi labs esot Mercedes dīzels tikai no 04 gada. Cenās ap 10t esot lūžņi, cerēt uz kaut ko braucamu var tikai no 15t. Un kā alternatīvu piedāvā 3,3 vai 3,8 benzīnnieku, kurš ņammājot ap 12 l/km pa pilsētu(!!??) ar automātisko kārbu. Nespēju noticēt automāta "saprātīgumam", tā pielietojumu redzu tikai priekš mīcīšanās sastrēgumos, vispār nepatīk man šie devaisi.
Varbūt kāds no esošajiem vojageru lietotājiem varētu autoritatīvi pateikt, kas tad ir ar to dīzeli? Varbūt ir kāds benzo/gāzes lietotājs, kurš varētu palielīties ar pozitīvām emocijām? Vai arī vienkārši iesakiet kādu tirgotāju, kurš gatavs "pastrādāt" ar klientu nevis tikai kaut ko iegruzīt, lai izceltu savu preci? Jau iepriekš esmu bezgala pateicīgs.

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

gribi lai ko vairaak pastaastu t.26632589

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

TDI

215 ziņas

PM

palasi http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtopic.php?t=1050

papeeti cenas www.mobile.de tad ss.lv un padomaa kaapec sheit ( LV) viss tik leec un laps es shogad , juulijaa , starp ~20 dikti labiem voyageriem ( 2002-2203 gada) knapi divus atradu :shock: vienu CRD otru 3,3 aut . un maxaaja vinji stipri daargaak nekaa dzimtenee , bet nau arii tik izjaati vaj sistiuntaisiiti . CRD pa daargo paardevu uzreiz :roll: 3,3 iisti negribeejaas paardot , bet nu gan gribu ( ne dikti , bet vajag $$$$) cena nau maza , bet ar PVN .

Atbildēt uz šo ziņu

arvidka

26 ziņas

PM

Nu jau esmu tuvāk idejas realizācijai. Noskatīts 2000. gada dīzelis. Aizdzīšu uz Chrysler servisu lai uzzīmē nākotnes vīziju, jo, pabraucot un ar savu līko aci apskatot, neko neieraudzīju. Gan jau ziņošu par rezultātiem.
Atsevišķs paldies TDI par veltīto laiku, jo nevienam citam nav atradies brīsniņa lai kaut ko ieteiktu. Bet tur ārā (autoplačos) - cik cilvēku tik viedokļu. Paliku pie savējā - pirkt lētāk lai ir nauda ko ieguldīt, nevis nopirkt dārgi un lūgties katru vakaru dievu labvēlību, ka tik kas nenotiek. Ar iepriekšējām mašīnām tas ir attaisnojies

Atbildēt uz šo ziņu
kirils33

76 ziņas

PM

Par to automāts nekam neder pilnīgi nepiekrītu.Nav automāts nav mašīna.Vai vispār esi mēģinājis???? Visos startos no luksofora ar automātu vienmēr pirmais,nekad nav jāuztraucas ka krustojumā noslāps,viss notiek ar gāzes pedāli,super :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

elf"]Par: "

Voyagerim vispaar nepiedienas manuaalaa :mrgreen: kaads prieks tur shtepseleet visu laiku? Kaut gan manas domas par automaatu pirms voyaer iegaades bij tieshi taadas pashas, ka sucks :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...vēl varam kopā pasmieties par to kā manuāli apsmej jankiji - viņi tad jau labāk dodot priekšroku padročīt...(sorry)

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

atis8"]...vēl: "

un pie kaa tas noved mees jau zinam - koreja, vjetnama.....tagad iraaka , kas buus taalaak :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Pārdod un Pērk » Palīdziet nopirkt
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online