Jauns Voyager ar 4000 Eur Atlaidi! » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Jauns Voyager ar 4000 Eur Atlaidi!

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
Jauns Voyager ar 4000 Eur Atlaidi! ( 10775 )
juris

429 ziņas

PM

http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=21424&forum=16&last_page=on
nu ko, TC motors "izgāzās". tas ir slikti, ka pret klientiem tāda attieksme :cry:
es jau kā zinādams pierakstījos citā servisā, jo pa laimi man tur strāda čoms.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

kurmis"]"

Mēs analizējam šo konkrēto gadījumu un pieņemam mērus lai tādas situācijas neatkārtotots turpmāk. Jā serviss šobrīd ir noslogots pat ļoti, taču arī pie šīs problēmas tiek strādāts.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

tas labi, ka domājat par to. vispār servisa darbībai ir jābūt primārai lietai, nevis auto pārdošanas skaitam. serviss, tā ir viss labākā reklāma pārdevējam.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Fans

27 ziņas

PM

2 TC , juus to situaaciju analizeejat jau gadiem , turpiniet droshi :shock: mani juusu analiizes vairs neskars , jo Chryslerus vairs nepirkshu , ZAJEBALO lieki paarmaksaat :evil: un juusu mazspeeja :evil: .
Ir jau veel Mitsu Grandis , Honda Odisejs , VW Multivanna , beigu galaa Vclass utt.nevaajas alternatiivas , varbuut ne tik eerti kaa Voyageris , bet par to bez muuzjam birstoshaas elektronikas un nespeejiiga diilerservisa.
Gud baj amerika .

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Ko par šito teiksiet?

http://auto.mail.ru/article?id=21282

Es gan tiem testiem nepārāk ticu.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Kvatra

746 ziņas

PM

bumbieris"]Ko: "

Njaa, diezgan baisi

Atbildēt uz šo ziņu
GarM

58 ziņas

PM

nu un.
Es tāpat palikšu Džeru Fans 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3,3 96g.

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Piedodiet - laicigi neuzkjeru ka ari sheit zinja ir paradijusies.

Tatad es droshi varu Jus visus nomierinat.

EuroNCAP testos tika parbaudita automashina ar sturi labajaa pusee, kas latvijai nav ipashi aktuali.

Njemot vera motora novietojumu uz labo pusi, automashina kurai ari sture ir labajaa pusee, delj konstrukcijas ipatnibam nav tik drosha ka tas automashinas ko izmantojam mes (ar sturi kreisaja puse). Papildus vel automashinai ar sturi pabaja puse, delj tam pasham konstrukcijas ipatnibam, nav iespejams ievietot celju aizsargajosho gaisa spilvenu.

Chrysler Voyager ar sturi kreisjaa pusee ari tika testets shajos testos un sasniedz 4 zvaigznes. savukart amerikas lielcelju parvaldes veiktajos testos Voyager ar sturi kreisaja pusee ieguva 5 zvaigzhnju reitingu.

Informaciju var atrast ari EuroNCAP majas lapaa!

Ja ir vel kadi jautajumi, droshi jautajiet, centishos atbildet!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Pārdod un Pērk » Jauns Voyager ar 4000 Eur Atlaidi!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online