Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR

Lapas: 1 [2] 3
Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR ( 3108 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Tas ka mainīti gultņi un iztīrīts,nerisina problēmu ar atgāzēm.
Pirms mainijāt katus,zonžu datus baudījāt?
Un kāds sakars tam visam ar ERG???
Benzīnniekam parasti aizaug ja dzinējs galīgi izdilis.Varbūt tev eļļu tērē un tā nesadeg.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vecajam dīzelistam visur rādas sveces un vadi, tagad arī biodegviela tas nekas ka šitam dzinējam ir savas spoles un atgazes mērīs no LPG

aftermarket kati vienmēr ir lotereja, man arī iet uz galu kats, šogad knapi knapi izlīdu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Varbūt ir iespēja pārlabot zondes datus un tā dotu infu lai samazina degvielas padevi...hvz varbūt chiptyneri mācētu to apmānīt uz ta.Tādsas vīrusa iedomas

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Šie esot diezgan spēcīgi dzinēju diagnostikā
http://www.diagna.lv/

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "vecajam dīzelistam visur rādas sveces un vadi, tagad arī biodegviela tas nekas ka šitam dzinējam ir savas spoles un atgazes mērīs no LPG

aftermarket kati vienmēr ir lotereja, man arī iet uz galu kats, šogad knapi knapi izlīdu."

Jā ir slikti katalizātori otrā zonde diezgan ātri to piefiksē. Būtu kļūda "katalizatiru neefektiva darbiba"

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Dimitil: "

Jā ir slikti katalizātori otrā zonde diezgan ātri to piefiksē. Būtu kļūda "katalizatiru neefektiva darbiba""

ir jau arī.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " ir jau arī. "
A ko zonde dara ? vinam tak uz gazes vispar bez kata ir gandriz jaieklaujas normas hvz. Man vecajam kata nav vispar un parati ir kautkas ap 0,32-0,35. Otra zonde atrodas sava vieta un nekadas kludas araa nemet pat skatoties obd redzems ka otrajai zondei liknes atpkliek no pirmas un vins joprojam doma ka kats ir. Tas laikam tapec ka otra zonde atrodas gabalu talaak no pirmas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

janni: "Piedod par spamu, bet darba kolēģis nopirka pāris gadus atpakaļ kautkāda tur gada Renault Kangoo pa lēto, arī ar tādu pašu problēmu - netiek cauri CSDD dēļ benzīna atgāzēm.
Bija autiņš staipīts pa visiem iespējamiem un neiespējamiem kantoriem, arī dafiga kas mainīts - finālā, aizvelkot pie dīlera (liekas ka Mūsa Motors) tika piefiksēts ka kautkāds čakars ir ar zosiksnu - nav pretī atzīmes. Neznu ko nomainīja vai sadarīja, bet tagad autiņš pārvietojas bez problēmām uz ceļa un CSDD.
"
Si versija man ari liekas iespejama... kautkur, kautkad ir dzirdeti sitadi joki. Temas autoram ieteiktu parbaudit vai zobene salikta pa metkam, protams vajadzigs adekvats servis kurs parzin konkretos auto.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Pārdod un Pērk » Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online