Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR

Lapas: [1] 2 3
Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR ( 2723 )
kontradmiral

11 ziņas

PM

Sveiki!

Kā dažiem no forumiešiem bija taisnība, tad esmu nomocījies ar 4.0 motoru. Neizdodas nekādīgi iziet TA CO dēļ. Ir mainīti gan EGR, gan katalizatori, lambda zonde, bet nedaudz pietrūkst, lai izietu TA. Neatrodu meistaru, kas tiktu galā ar šo problēmu. Motoru vaļā vērt negribās, bet iespējams, ka tas ir nepieciešams. Ja nu kāds grib cīnīties tālāk, tad es esmu finansiāli saguris no Covida un no remontēšanas procesa, tādēļ laižu pārdošanā.

Īsi par auto un kas ir izdarīts pēdēja gada laikā:
Town&Country, 2009, 4.0, beznīns gāze, sarkans, gaišs ādas salons, 185K jūdzes nobraukums.
Auto pirms gada nopirkts pa 7000Eur. Vispilnākā komplektācija (šķiet, ka ir viss, kas tajā laikā bija iespējams). Gaišs ādas salons Swivel&Go krēsli. Grīdā 2 gāzes baloni var iepildīt virs 70 litriem. 3 DVD ekrāni. Patēriņš stabili zem 10EUR uz 100km. Mašīna tika pirkta sev ilgstošai lietošanai un tika veikti vairāki plānoti un neplānoti remonti:
- zobsiksna un visi sūkņi
- bremzes (visiem 4 riteņiem gan diski, gan uzlikas)
- visi motora spilveni
- visas eļļas t. sk. ātrumkārbā
- gultņi un bukses visai mašīnai
- EGR
- visi katalizatori
- rudenī salonam veikta ķīmiskā tīrīšana
- jaunas Kumho ziemas riepas (tikpat kā bez nobraukuma)
- gāzes iekārtas apkope
- vēl citi sīkumi
- nodoklis (ar 50% daudzbērnu atlaidi) samaksāts līdz gada beigām

Veiktie ieguldījumi pēdējā gada laikā ir stabili virs 3000EUR t.sk. vienreiz ir atjaukts motors - mērīta kompresija. Viena cilindram mainīts vārsts.
Mašīna nav bijusi sista ne Latvijā, ne Amerikā, bet ir bijusi apskrāpēta.
Esmu atmetis savas ilūzijas par pārdošanas cenu, kas ļautu iziet no šī projekta ar nelieliem zaudējumiem!

Ja kādas interesē mašīna, tad šobrīd tā ir Rīgā, iepriekš zvanot var noorganizēt apskati!
P.S. Ja kāds var noorganizēt nepieciešamo tehnisko ekspertīzi un veikt darbus, lai izietu TA apskati dažu simtu eur + konjaks apjomā, tad droši arī var ar mani sazināties. Tādā gadījumā auto no pārdošanas tiks izņemts.
29784477

Atbildēt uz šo ziņu
janni

715 ziņas

PM

Piedod par spamu, bet darba kolēģis nopirka pāris gadus atpakaļ kautkāda tur gada Renault Kangoo pa lēto, arī ar tādu pašu problēmu - netiek cauri CSDD dēļ benzīna atgāzēm.
Bija autiņš staipīts pa visiem iespējamiem un neiespējamiem kantoriem, arī dafiga kas mainīts - finālā, aizvelkot pie dīlera (liekas ka Mūsa Motors) tika piefiksēts ka kautkāds čakars ir ar zosiksnu - nav pretī atzīmes. Neznu ko nomainīja vai sadarīja, bet tagad autiņš pārvietojas bez problēmām uz ceļa un CSDD.

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2956 ziņas

PM

vienam cilindram mainīts vārsts....?? pie šādiem vārdiem jau iezogas sliktas domas par servismeņiem... nepārdod. vnm nomaini servisu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

CO ir degvielas sliktas/nepilnīgas sadegšanas produkts. Bet degvielu benzīnniekiem aizdedzina sveces.
Kā ar svecēm un svečvadiem? Tie mainīti, pārbaudīti?

Kaut kā darbu sarakstā nemanu tos pieminētus.

Atbildēt uz šo ziņu
kontradmiral

11 ziņas

PM

Paldies par padomiem! Ir tā, kad morāli esmu sadedzis, tad ja pat izdosies atgāzes sakārtot, tad no braukšanas vairs nebūs prieka. Jo visu laiku atmiņā būs sliktā vēsture un strojms, ka atkal kaut kas noplīsīs. Jā sveces, vadi arī ir mainītas. Bija doma pamainīt servisu, bet neviens neņēmās ieteikt.

IlmarsG!!: "CO ir degvielas sliktas/nepilnīgas sadegšanas produkts. Bet degvielu benzīnniekiem aizdedzina sveces.
Kā ar svecēm un svečvadiem? Tie mainīti, pārbaudīti?

Kaut kā darbu sarakstā nemanu tos pieminētus."

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja auto paredzēts arī E85 degvielai, pirms apskates var ieliet to, Tas arī varētu samazināt CO.
Vēl jau nepieminēta palikusi gaisa filtra maiņa.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Auto ar defektu,bez ta ir LT cena 2000€
Kompresija pieļauju ka visiem vienāda,ja mainīja tikai 1 vārstu.Kapēc,līks,izdedzis?Tad arī citiem būs bojājumi .
1.zonde rāda kā grāmatā rakstīts.aftermarket katalizatori mēdz nepildīt normas.
Es liku 3.3 kreiso katu un veikalā jau teica ka var nesaiet,bet paveicās.

Atbildēt uz šo ziņu
kontradmiral

11 ziņas

PM

Es no motoriem maz ko saprotu un pēc meistara skaidrojumiem palika vēl mazāka skaidrība. Pārāk daudz ir ieguldīts, lai atdotu pa sviestmaizi. Zinu, ka daudziem neinteresē, kas ir ieguldīts remontos. Bet nu uzradās neliela cerība dabūju kontaktus, kas varētu objektīvi kaut ko pateikt un iespējams sakārtot. Ja pa brīvdienām neviens nenopirks, tad turpināšu cīņu pie jaunajiem kontaktiem.

ibiodizels: "Auto ar defektu,bez ta ir LT cena 2000€
Kompresija pieļauju ka visiem vienāda,ja mainīja tikai 1 vārstu.Kapēc,līks,izdedzis?Tad arī citiem būs bojājumi .
1.zonde rāda kā grāmatā rakstīts.aftermarket katalizatori mēdz nepildīt normas.
Es liku 3.3 kreiso katu un veikalā jau teica ka var nesaiet,bet paveicās.
"

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Pārdod un Pērk » Pārdod T&C 2009 (benzīns/gāze) 4900EUR
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online