Forums » Pārdod un Pērk » vēlētos iegadāties
| vēlētos iegadāties ( 2765 ) | |
|
Ezis2
|
2019-06-06 21:22:32 "Plāksnei aiz loga nepievērš uzmanību, jo daudziem Eiropas autiņiem tur VIN nr. nav. Šķiet, Amerikā dažos štatos ir pat likumā ierakstīts, ka šo plāksnīti nedrīkst aizsegt, lai policists jebkurā laikā var ar lukturi pieiet un apskatīt."Nezinu man skate ka reiz vienmer skatas vin to kas aiz loga ,to plaksniti vai glazi vispar skatas man liekas tad ja kautkadu iemeslu pec ir javaic numuru salidzinasanu, piemeram gazes iekarats registresana utt.Un Chryslerus tak vispar nezog nav iemesla viniem tur iespringt.
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
IlmarsG!!
|
2019-06-07 15:13:52 Neesmu pievērsis uzmanību, vai VIN nr, vispār kaut kur skatās. CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
Tigeris
|
2019-06-07 18:42:59 "Neesmu pievērsis uzmanību, vai VIN nr, vispār kaut kur skatās. Savādi, pat nezinu pēc kādiem kriterijiem vadās.Es esmu gājis skates 15gadu kopā ar 2 Eiropas Vojageriem un kadus 8gadus sievas Fordam. Tad VIN ir čekojuši šasijā iesito 100% gadijumu! Ja Voyageram vel to var vnk paceļot haubi,kura ta vai tā ir gaisā, tad Fordam katreiz izplēš labajam slieksnim apšuvumu salonā jo viņam ir tur zem gumijām un pakojuma! |
|
Ezis2
|
2019-06-07 20:38:26 "Es nesmu parliecinats mok man ari skatas zem kapota plaksniti , nesmu baigi uzmanibu pieversis, to ka skatas to kas zem stikla tas ir 100% un vienmer, varbut skatas abas un salidzina vai vienadas. Ar fordu man bija piedzivojumi talaja 2002 gada kad registreju savu pirmo gazes iekartu. Numuru salidiznasana izradijas ka vin tas kas grida pie blakus sedetaja kresla ir pamatigi sarusejis, experts ilgi vinu petija un petija ari plaksniti. beigas jau vis bija kartiba bet vins teica ka vin ir bojats un vajadzetu principa registret ka vin ir likvidets un atrodas tikai uz plaksnites lai talaka nakotne nebutu problemu. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Dimitil
|
2019-06-08 07:29:50 Es katru gadu izejot TA dabuju 2-u par VIN. Jo vins ir uz labās priekšējās glāzes, bet tur ir pieskrūvēts LPG vadības bloks. Es visu laiku aizmirstu to atskrūvēt pirms skates. Un uz sitiena to nevar izdarīt, jo no sākuma vajag demontēt gaisa filtra korpusu. |
|
Rupucis
|
2019-06-28 22:22:14 Vakar tā nu sanāca ka pirmo reizi dabūju raut slieksni nost un rādīt VIN kodu! iepriekšējos trīs gadus neviens neprasīja! |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Pārdod un Pērk » vēlētos iegadāties
nav iemesla viniem tur iespringt.