Vai vispār ir iespējams » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Vai vispār ir iespējams

Lapas: [1] 2
Vai vispār ir iespējams ( 3650 )
marconkuls

2 ziņas

PM

Sveiki! Vai vispār ir iespējams iegādāties Grand Voyager vai T&C līdz 3000 eiro labā stāvoklī? Skatos ka dīzeļi vēl ir tajā cenu kategorijā, bet tie man liekas būs nojati.
Ļoti gribētu iegādāties tādu , kas nebūtu uzreiz jālabo.. kādi ieteikumi?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tie, kam izieta apskate ir vairāk vai mazāk uzreiz braucami.
Ņem vērā, ka neviens negatavos auto ideālā stāvoklī uz pārdošanu, jo tas finansiāli nav izdevīgi. Jebkurš pircējs uzskatīs, ka nekas tur nav labots un lielāku cenu par to nemaksās. Ja nu vienīgi kāds neprātis.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Pilngadīgs Automobīlis labā stāvoklī par dažiem eiro, kuru nevajadzēs remontēt. Laiks mosties no šī ieilgušā sapņa

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja grib braukt kadu laiku nelabojot tad ar tiem 3K jadodas uz salonu, pirkmajai iemaksai sanaks

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja auto tikko no rūpnīcas, gandrīz vienmēr būs kaut kas jāpielabo.

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

Es šobrīd meklēju jebkādu auto ikdienas braukšanai, ar benzīna dzinēju cenā līdz 6-7k, pēc nedēļas pavadītas sludinājumu portālos, neviens no tiem drapakiem man nerada pārliecību, ka tas spēs nobraukt vismaz gadu bez remontiem, vai vismaz piecus bez ieberziena uz kādu lielo remontu.
Dīzelis ir izslēgts jau saknē, bet izsatās, ka arī ar benzīniem vairs viss nav tik spīdoši. Mūsdienu mazajiem motoriem vairs neeot resursa, ķēdes dzinējiem tās plīstot jau zem 100k nobraukuma u.t.t.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu nedēļu esi pavadījis pie datora sludinājumu portālos, vai esi braucis skatīties tos auto uz vietas?

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tu nedēļu esi pavadījis pie datora sludinājumu portālos, vai esi braucis skatīties tos auto uz vietas?"

Nav vēl bijis ko skatīties uz vietas. Sākumā gribu saprast, kas ir tas, kas sanāk par tādu naudu un pēc tam meklēt eksenplaru no konkrēta modeļa.
Pēdējais piemērs - nonācu līdz Seat Toledo - It kā VW grupa (tas pats Škoda Rapid), populārs auto, daļam jābūt lētām. Bet.. kad palasa pieredzi internetā, tad izrādās, ka motora ķēdes, kuras paredzētas visam motora mūžam (TSI motoriem) mēdzot pārplīst jau pirms 100K nobraukuma. Tas nozīmē, ka es samaksāju 6-7K par 2013 gada auto un man jāspēlē "laimes rats" vai varēšu ar to auto no vācijas līdz LV maz atbraukt?
Īstenībā pat neredzu īsti jēgu uz vietas īpaši skatīties auto, kas ir tikko pēc garantijas beigām un visu periodu apkopts pie dīlera. Ko gan tur TĀDU varēs ieraudzīt?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » Vai vispār ir iespējams
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online