gand voyager 2008 vai jaunāks (+jautājums par ss piedāvājumiem) » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » gand voyager 2008 vai jaunāks (+jautājums par ss piedāvājumiem)

Lapas: [1] 2 3 4
gand voyager 2008 vai jaunāks (+jautājums par ss piedāvājumiem) ( 4619 )
kontradmiral

11 ziņas

PM

Sveiki! Apsveram iespēju pirkt 2008 vai jaunāku benzīnu vai benzīns/gāze. Svarīgi lai ir vismaz 6 vietas, Pacifica arī var izskatīt! Dīzeļi netiek izskatīti. Varbūt ir kas labs piedāvājumā?
Vai šo ir vērts izskatīt?:
https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/execx.html
Ir kāda laba lapa, kur var apskatīt kaut vai par maksu, cik stipri ir bijis ASV dauzīts?
Kas notiek ar nodokļiem jau tagad liels, dzirdēju, ka ar 2019. gadu būs vēl lielāks.

Ceru uz izpalīdzīgiem komentāriem!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja tev tagad nodoklis sciet liels tad tu sitos vari pat neskatities Tapec jau viniem cena krit tik staruji nesen tirgoja pa 12 tagad jau pa 9 un tapat neperk bet 3 gadus ieprieks pirka pa 18.. sanak reali laba investicija pakaast 9 ero pakas tris gados nakamgad vares vispar vinu iesalit, vieniga ceriba pardot uz arzemem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zuris

1249 ziņas

PM

kontradmiral: "Sveiki! Apsveram iespēju pirkt 2008 vai jaunāku benzīnu vai benzīns/gāze. Svarīgi lai ir vismaz 6 vietas, Pacifica arī var izskatīt! Dīzeļi netiek izskatīti. Varbūt ir kas labs piedāvājumā?
Vai šo ir vērts izskatīt?:
https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/execx.html
Ir kāda laba lapa, kur var apskatīt kaut vai par maksu, cik stipri ir bijis ASV dauzīts?
Kas notiek ar nodokļiem jau tagad liels, dzirdēju, ka ar 2019. gadu būs vēl lielāks.

Ceru uz izpalīdzīgiem komentāriem!

"

pērc 2008.gadu,tam 2019 .g. nekas nemainās.mainās no 2009.g.pirmā reģ.
2.variants -taisi N1-kravas-uz apskati jābrauc ar 2 sēdvietām,finieri gŗidā,jostas nost.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Ezis2

1676 ziņas

PM

labaks variants ir taisiet draugi 3 un vairak bernus un tad varesiet iekert labu busu pa limionadi jo sitas ir reali labs variants pa leto daudzbernu gimenai tikt pie laba busa

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

N1 uzķers pirmais CP reids. tas nav nopietni. grand caravan'am veco 3.3 motoru lika līdz pat 2010 vai 2011 gadam. un tam nav +300eur. es piemērām meklētu tieši viņu. ja neatrod, ir verts vest no usa.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "N1 uzķers pirmais CP reids. tas nav nopietni. grand caravan'am veco 3.3 motoru lika līdz pat 2010 vai 2011 gadam. un tam nav +300eur. es piemērām meklētu tieši viņu. ja neatrod, ir verts vest no usa."

es atradu 2010.g. ar 3,3.Bet ir stipri jātjūnē jo ar 3,3 ir ļoooti plika komplektācija.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Ezis2

1676 ziņas

PM

Zuris: "

es atradu 2010.g. ar 3,3.Bet ir stipri jātjūnē jo ar 3,3 ir ļoooti plika komplektācija."

+ vel cik es saprotu tad 3,3 nak ar parasto 4 atrumu kasti nevis jauno 6 atrumu.
Un ka tads 3,3 brauc ? nav Baigais vaargulis ?

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "N1 uzķers pirmais CP reids. tas nav nopietni. grand caravan'am veco 3.3 motoru lika līdz pat 2010 vai 2011 gadam. un tam nav +300eur. es piemērām meklētu tieši viņu. ja neatrod, ir verts vest no usa."
Pagaidam jau par N1 sodi ir kapeikas bet ja visi saks registret uz N! tad ari sodu pacels, Norge ja pareizi aceros tad par sito bija ap 3 eiropakam sods ja pieker atkartoti tad vispar ir dimba.. samie izmaina tev nodoklu slogu un vairakus gadus jamaksa vairak Danija kautkas lidzigs.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Pārdod un Pērk » gand voyager 2008 vai jaunāks (+jautājums par ss piedāvājumiem)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online