Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. ( 10976 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

baltais ir balts neveiksmīga krasa man šķiet. tirgojas jau mūzību, pārdevējs nagļakā mūld, nu nez. nu varbūt, kapēc nē, ja dabā viņš ir kaut cik labs. neko liela izvēle ar tiem 3.3 arī nav. tagad gadu nobraucu ar 3.3, kaut līdz tam bija divi 3.8, un pilnīgi droši varu teikt, ka ar labā kārtībā 3.3 pilnīgi pietiek ari visai dinamiskai braukšanai.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

skarturs

20 ziņas

PM

PASSATizhi: "baltais ir balts neveiksmīga krasa man šķiet. tirgojas jau mūzību, pārdevējs nagļakā mūld, nu nez. nu varbūt, kapēc nē, ja dabā viņš ir kaut cik labs. neko liela izvēle ar tiem 3.3 arī nav. tagad gadu nobraucu ar 3.3, kaut līdz tam bija divi 3.8, un pilnīgi droši varu teikt, ka ar labā kārtībā 3.3 pilnīgi pietiek ari visai dinamiskai braukšanai. "

Bet Chrysler sākot ar 2008 kantainos ar 3.3 nemaz neesmu redzējis, esmu skatījies gan mobil.de, gan blocket.se... Laikam tik vienu Dodge redzēju, bet nu tiem jau nabadzīgs aprīkojums.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

skarturs: "

Bet Chrysler sākot ar 2008 kantainos ar 3.3 nemaz neesmu redzējis, esmu skatījies gan mobil.de, gan blocket.se... Laikam tik vienu Dodge redzēju, bet nu tiem jau nabadzīgs aprīkojums."

gan 3.3 gan 3.8 lika kantainiem. Šķiet līdz 11 gadam. Maz viņi, bet ir atrodami.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

3.3 bija tikai Dodge un T&C
Grand Voyager ar 3.3 nebija!

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

Jums taisnība!

Wikipedia

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

skarturs: "Jums taisnība!

Wikipedia"

Uzzināju ar par šādu brīnumu: Volkswagen Routan... :o

Atbildēt uz šo ziņu
AnsisR

67 ziņas

PM

Es kādu laiku atpakaļ arī pētīju šo jauno kantaino voyageru lietu, un nonācu tik tālu, ka LV piedāvājumā bija tikai viens variants ar 3.3 - tad Dodge baltais. Bet no LT un EE amerikāņus LV piereģistrēt nevar, jo LV neakceptē kaimiņvalstīs veikto sertifikāciju. US mašīnu var vest tikai no vecajām EU valstīm, ja tās tur ir bijušas piereģistrētas. Pretējā gadījumā - klapatas ar sertifikāciju un izdevumi ap 1000eur

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

AnsisR: "Es kādu laiku atpakaļ arī pētīju šo jauno kantaino voyageru lietu, un nonācu tik tālu, ka LV piedāvājumā bija tikai viens variants ar 3.3 - tad Dodge baltais. Bet no LT un EE amerikāņus LV piereģistrēt nevar, jo LV neakceptē kaimiņvalstīs veikto sertifikāciju. US mašīnu var vest tikai no vecajām EU valstīm, ja tās tur ir bijušas piereģistrētas. Pretējā gadījumā - klapatas ar sertifikāciju un izdevumi ap 1000eur"
Un ? kas ir 1000 eras uz kopeja fona ja grib kantaino Amerika izzole tos ar 3,3 motoriem viegli uzsistus ,apskrapetus var lidz 1000$ brivi nopirkt seit ar numuriem un skati tads ap 5 K eur nostajas, iespejams ka pat letaak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online