Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. ( 10977 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janni: "Un ja jau par lielo nodokli nospļauties (708eur), tad vislabākais risinājums būs 3.6 pēc 2011 gada."
pentastaram ir dažas slimības. gluži bez problēmām jams nav. jauda protams ir labi. bet mūsdienās uzticamība un resurss tomēr ir lielākā vertē.

jā. atlaide ir derīga tekošam gadam. arī zinu dažus kas uzrāvās))))) vispār skate ziemā ir tizli. ja kkas jalabo, labak to darīt siltā vasariņā.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

Es pirktu to balto Grand Voyageri, kas ir vienīgais ss.lv ar 3.3 motoru. Šitam motoram, pie tam, ir vecā 4 ātrumu kārba. Un 300eur gadā ietaupījums uz nodokli.
Kā jau mēs zinām, mūsdienās mašīnas īsti vairak par 300k nespēj nobraukt, tāpēc izvēlētos to, kas ražota ar pēc iespējas vecākām tehnoloģijām. Facebook T&C Voyager grupā lietotāji jau sāk raudāt pie 70k jūdzēm - remontē kārbas un cīnās ar elektronikas gļukiem.

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

AnsisR: "Es pirktu to balto Grand Voyageri, kas ir vienīgais ss.lv ar 3.3 motoru. Šitam motoram, pie tam, ir vecā 4 ātrumu kārba. Un 300eur gadā ietaupījums uz nodokli.
Kā jau mēs zinām, mūsdienās mašīnas īsti vairak par 300k nespēj nobraukt, tāpēc izvēlētos to, kas ražota ar pēc iespējas vecākām tehnoloģijām. Facebook T&C Voyager grupā lietotāji jau sāk raudāt pie 70k jūdzēm - remontē kārbas un cīnās ar elektronikas gļukiem.
"

Domā šo: Dodge? Ilgi viņš tirgo, nevar notirgot.

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

PASSATizhi: "sarkanā pārdevējs jau dod mājienu, ka būs jāpiemaksā nodoklis, jo jams ir samaksāts ar atlaidi. nebrīnīšos, ja būs jāpiemaksā starpība, ja registrē uz personu, kurai atlaide nepienākas. komplektācija protams laba. bet es tomēr pamaklētu ar 3.8 dzinēju. kas ir izturības etalons un lētāks ekspluatācijā."

Ir tāds: 2008, 3.8 ar 299 EUR nodokli

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

skarturs: "

Ir tāds: 2008, 3.8 ar 299 EUR nodokli"

Nav lūkas, bet kopumā šis gads un motors ir optimāla izvēle. Tik nobraukums jūdzēs, un paliels, bet vēl ne krimināls

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AnsisR

67 ziņas

PM

skarturs: "

Domā šo: Dodge? Ilgi viņš tirgo, nevar notirgot."

Parastais cilvēks jau neins, ka šim nodoklis ir mazāks.
Viņi visi tur ilgi tirgojas, un tirgosies vēl tik pat ilgi, kamēr nopirks kāds, kas nezin, ka nodoklis ir 700eur.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

AnsisR: "

Parastais cilvēks jau neins, ka šim nodoklis ir mazāks.
Viņi visi tur ilgi tirgojas, un tirgosies vēl tik pat ilgi, kamēr nopirks kāds, kas nezin, ka nodoklis ir 700eur. "

Ka jau rakstiju idelas variants invalidiem kuriem nodoklis ir 0
Vel intresanti ka kantainaja bundza 3,8 motoram jauda ir atkal nospiesta zem 200zs ,zuud jeega no vina ja 3,3 ir gandriz tik pat jaudas vienigi ka 3,3 parasti ir ar bomzu salonu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

AnsisR: "Es pirktu to balto Grand Voyageri, kas ir vienīgais ss.lv ar 3.3 motoru. Šitam motoram, pie tam, ir vecā 4 ātrumu kārba. Un 300eur gadā ietaupījums uz nodokli.
"

Es arī cīnos ar lektrības gļukiem, kārba raustas un rūsa ir Man ir vecs labais GV 3.3 2001.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online