Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. ( 10979 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Datu ticamība ir viens, vairāk jautājums ir par to, vai vispār tas ir jādara. Vēl jo vairāk voyageram

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "Datu ticamība ir viens, vairāk jautājums ir par to, vai vispār tas ir jādara. Vēl jo vairāk voyageram "
Ja man nebutu kur naudu likt es veretu uzsutit atskaiti par savejo esmu veinigais ipasneiks latvija 12 gadu un ir zinams ari kads tas auto atnaca uz LV. Paris gadus atpakal vel runaju ar pazinu kas man vinu pardeva brinijas ka es vel joprojam braucu ar vinu taica ka vinam vel kautkur datora ir bildes kads vins izskatijas kad vini vinu izvilka no konteinera Riga un bildes no izsoles ASV es ta ari neapskatijos tas bildes jo tapat bija zinams kur vins bija sists.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Nu tevi droši var neņemt vērā, un vēl Ilmāru. Pusdzīvi braukt ar vienu auto ir vajprāts

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "Nu tevi droši var neņemt vērā, un vēl Ilmāru. Pusdzīvi braukt ar vienu auto ir vajprāts "
puse dzives nav driiz veretu but ceturta dala un tas jau nenozime ka nesu braucis ar lerumu citu voyageru un citiem auto , pa laikam ir ari aprite darba auto.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgars.sulcs

6 ziņas

PM

Par tām atskaitēm esmu sapratis, ka aptuveni jau var nojaust, cik daudz info tiks izsniegta, pēc tā, ko bezmaksas variantā parāda, iesitot VIN. Piemēram, bildes, ja ir, tad parasti jau klāt pamatatskaitei un to "Atskaite no ASV" nemaz nevajag. Ja nojaušams, ka necik daudz info maksas atskaitē nebūs, jēga pirkt, protams, nekāda. Taču, ja redzams, ka pieejamas bildes ar bojājumiem - nu kāpēc nepaskatīties, kaut lai zinātu, kuru galu rūpīgāk čekot klātienē (zinu, zinu, jāčeko visu).

Reku piemērs - šis te sludinājums https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/acpid.html un reku atskaites bildes. Diezgan pabriesmīgs skats.. man no šāda kūpinājuma vairāk bail kā maigi sista - ej nu sazin, cik rūpīgi pēc tam elektrība pārvilkta.

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

skarturs: "SSlv piedāvājumu jūrā ar manām auto "zināšanām" var apjukt, viens par otru labāks, 100% oriģināls nobraukums (haha), tikko no Vācijas,Beļģijas utt., cenām ļoti liela amplitūda...

Ceru atrast un nopirkt uzticamu auto Voyager Club ietvaros, pēc pirkuma, protams, iestāties arī klubā.

Cik izpētīju, ideālais auto izskatās šāds: sākot ar 2008.g., kantainais, metālika, Stow'n'go funkciju un ādas sēdekļiem. LCD TV priekš sīkajiem.. Automātiskā kārba (lai arī esmu manuālis jau 10 gadus). Benzīns+gāze. Krāsa melna. Protams, tas viss nav "akmenī cirsts". Par nodokli ziņu, tāpēc interesē visvairāk tieši 2008.g.

Budžets līdz 9000 EUR, bet izskatīšu visus piedāvājumus.

E-pasts: [email protected]
Labots: 2019.g.13.janvārī"

Laboju ierakstu, vēl aizvien meklēju.

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

Šo pirkumu laikam labāk izlaist...
SSLV: Autokompleks piedāvājums sslv

VIN:2A8HR54P28R754508

Atradu: sliktā stāvoklī...

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Amurikāņi VISI būs sisti. Citādi viņus neatmaksājas importēt. Cits jautājums ir, cik stipri un kā ir sataisīts. Un cik km būs notīti. :?

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online