Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C. ( 10977 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nobraukumā trūkst dāzas nulles. un kurš uzdrošināsies stūrēt pa LV caur bardačoku?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "nobraukumā trūkst dāzas nulles. un kurš uzdrošināsies stūrēt pa LV caur bardačoku?"

Kapēc gan nē. Man liekas diezgan liels ģimenes piedzīvojums, apdzīt fūres uz šosejas.

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

Dimitil: "

Kapēc gan nē. Man liekas diezgan liels ģimenes piedzīvojums, apdzīt fūres uz šosejas.
"

Vienu brīdi dzīvojot Anglijā, braukāju ar savu LV auto - īpaši neaizrāvos ar apdzīšanu... Noteikti nepirkšu angli un esmu pret jaunajiem noteikumiem, kas būs rudenī - tas nozīmē, ka ceļi paliks vēl bīstamāki jeb ja redzi fūri, piebremzē, jo kāds anglis var izlekt laukā!

Atbildēt uz šo ziņu
skarturs

20 ziņas

PM

PASSATizhi: "

paskaties vai nav sapuvis, un pērc nost. http://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/anxgj.html"

Šodien biju apskatīt, rūsa nav, it kā metālika. Vienīgi - kondicionieris nepūta tik aukstu cik vajadzētu, priekšējais stikls slikti pielīmēts - svilpoja un kustējās.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

skarturs: "

Vienu brīdi dzīvojot Anglijā, braukāju ar savu LV auto - īpaši neaizrāvos ar apdzīšanu... Noteikti nepirkšu angli un esmu pret jaunajiem noteikumiem, kas būs rudenī - tas nozīmē, ka ceļi paliks vēl bīstamāki jeb ja redzi fūri, piebremzē, jo kāds anglis var izlekt laukā!"

Par to Anglu registresanu Latvija tas vis ir tralaalaa blabla bla jo vinus vienemr ir bijis iespejams registret vienkarsi 6 menesu laika javeic parbuve , man veins coms atveda bumeru kupeju jo Latvija nevareja neko sakarigu atrast , pieregistreja un mierigi braukaja kadus 4 menesus kamer salasija detalas parbuvai , parbuveja izgaja skati un brauc

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Šodien biju apskatīt, rūsa nav, it kā metālika. Vienīgi - kondicionieris nepūta tik aukstu cik vajadzētu, priekšējais stikls slikti pielīmēts - svilpoja un kustējās. "

tad uzreiz bija jāpērk nost. stikls tapat ir jāmaina ik pa 5 gadiem. kondišens ir labojams, vai vnk uzpildams lielākai daļai tirgotiem auto.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Par to Anglu registresanu Latvija tas vis ir tralaalaa blabla bla jo vinus vienemr ir bijis iespejams registret vienkarsi 6 menesu laika javeic parbuve , man veins coms atveda bumeru kupeju jo Latvija nevareja neko sakarigu atrast , pieregistreja un mierigi braukaja kadus 4 menesus kamer salasija detalas parbuvai , parbuveja izgaja skati un brauc "
japošku tirgū ir daudz baigi interesantu auto, kurus jamie vnk neražo ar normālu stūri. tādus ekskluzīvus var arī pastūrēt caur bardaku. bet pirkt ierindas auto no uk, lai ietaupītu dažus simtus, ir diezgan slimi

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Šodien biju apskatīt, rūsa nav, it kā metālika. Vienīgi - kondicionieris nepūta tik aukstu cik vajadzētu, priekšējais stikls slikti pielīmēts - svilpoja un kustējās. "

Isak sakot sikumi ;) ja ruslans nav, jeenem ! kamer tu domasi kads cits vinu savaks jo ir bijis ka cilveki ar ugini mekle un nevar neko sakarigu atrast, parlimet stiklu un uzpildit kondisku tas ir 80 rublu jautajums

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Pārdod un Pērk » Ģimenei ar 3 bērniem nepieciešams uzticams auto - Chrysler Grand Voyager vai T&C.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online