Tirgoju Dodge Grand caravan AWD 2001 dažas daļas. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Tirgoju Dodge Grand caravan AWD 2001 dažas daļas.

Lapas: [1]
Tirgoju Dodge Grand caravan AWD 2001 dažas daļas. ( 1633 )
AV

5 ziņas

PM

Tiek tirgots Dodge Grand Caravan AWD kardāns un reduktors tas kas nāk ārā no kārbas. Aizmugurējais spoilers virs durvīm. Divi miglas lukturi ovālie. Jumta kaste ceļošanai:) Par cenām vienosimies:)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravon 2001 AWD 3.8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AV: "Tiek tirgots Dodge Grand Caravan AWD kardāns un reduktors tas kas nāk ārā no kārbas. Aizmugurējais spoilers virs durvīm. Divi miglas lukturi ovālie. Jumta kaste ceļošanai:) Par cenām vienosimies:)"

parādi spoileri. kur atrodas?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

parādi spoileri. kur atrodas?"

Spoileri sagribejas ? es savejam ari pagais vasar uzliku , ista vajadziba jau nebija bet uzliku pa cik esmu ierakstijeis autokrasotajos tad tagad nesastada problema kautko nokrasot piekrasot. Tagad skatoteis uz tiem kam tas spoileris nav, liekas ka tas auto ir kautkads nedadelanijs.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

draudziņš

83 ziņas

PM

AV: "Tiek tirgots Dodge Grand Caravan AWD kardāns un reduktors tas kas nāk ārā no kārbas. Aizmugurējais spoilers virs durvīm. Divi miglas lukturi ovālie. Jumta kaste ceļošanai:) Par cenām vienosimies:)"

par kādām naudiņām tas spoilers,varbūt var bildi

Atbildēt uz šo ziņu
AV

5 ziņas

PM

Bilde uz sitienu nav pieejama. Brīvdienās nofoķēšu. Izskata ziņā līdzīgs kā ss.com tirgojas vai ebay. Cena ir ap 40eur. par cik lietots. Krāsa sudraba. Spoilers nāca kopā ar mašīnu no štatiem. Garāžā atradu vel oriģinālos paklājiņus priekšai un vidējai rindai galīgi jauni. Tos ap 50eur. mans numurs ir 26555634.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravon 2001 AWD 3.8

Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Tirgoju Dodge Grand caravan AWD 2001 dažas daļas.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online