Pārdodu Voyager 2.5 CRD » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pārdodu Voyager 2.5 CRD

Lapas: 1 2 [3]
Pārdodu Voyager 2.5 CRD ( 4107 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "

Nebiedē, nebiedē. Manam no rūpnīcas konstruēts, lai izplūdes gāzes bez kādiem filtriem būtu relatīvi no kvēpiem tīras. Nekādi filtri nav jāmaina.
Degvielai cilindros kārtīgi jāsadeg, nevis pussadegušai jāiet izplūdē. Ja pussadeguša, tad arī jāfiltrē. Visa nelaime NOx normās, kas mūsu dienās liedz degvielu kārtīgi sadedzināt.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Tagad ir citas prasibas , tavejam taalu lidz Eiro 6 ,da kautvai lidz Eiro 5.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ezis2: "Tagad ir citas prasibas , tavejam taalu lidz Eiro 6 ,da kautvai lidz Eiro 5. "

Dūmainībā nekur tālu nav gan. Tehniskajā apskatē pāris reizes esmu iekļāvies.

"Ja transportlīdzekļa atgāzu izplūdes sistēma aprīkota ar papildu cieto daļiņu filtru, dīzeļmotora atgāzu absorbcijas koeficienta k vērtība nedrīkst pārsniegt 0,7;"
Pat EUR6 iekļāvies "Euro VI/6 drošo" transportlīdzekli, kura koeficienta k vērtība nedrīkst pārsniegt 0,5"

CV 1998.g. 2.5TD LE (bez jebkāda kvēpu filtra)

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "
Dūmainībā nekur tālu nav gan. Tehniskajā apskatē pāris reizes esmu iekļāvies.

"Ja transportlīdzekļa atgāzu izplūdes sistēma aprīkota ar papildu cieto daļiņu filtru, dīzeļmotora atgāzu absorbcijas koeficienta k vērtība nedrīkst pārsniegt 0,7;"
Pat EUR6 iekļāvies "Euro VI/6 drošo" transportlīdzekli, kura koeficienta k vērtība nedrīkst pārsniegt 0,5"

CV 1998.g. 2.5TD LE (bez jebkāda kvēpu filtra)"

Tev vienkarsi paveicies ka nav nodzits man kaiminam ari ir daudzgalvainais un vins ari vispar nekuup

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja samērītu NOx tad gan nekādas 5,6 normas nevarētu sanākt. Bet to jau nevar ne redzēt, ne arī kur mērīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja samērītu NOx tad gan nekādas 5,6 normas nevarētu sanākt. Bet to jau nevar ne redzēt, ne arī kur mērīt."
Runa jau principa nebija par veciem traktoriem bet par to ka jaunus dizelus pirks ar vien mazak un mazak un atiecigi nakotne vinu lietoto auto tirgu bus ar vien mazak , lidzsinejie tapat izmirs dabiga nave.
Man viens te tiko panema jaunu toyotu un Amsvera taica ka jau sobrid viniem dizelus praktiski vairs neperk tikai 5% no kopejo pardota skaita un ari tiri matematiski vairumam nav vinu jega pirkt jo uz konkreto ko nopirka vinam ar dizeli janobrauc 150K lai vins vispar sevi atsistu pret bendzinieku zinot ka pa 5 gadi ko planojas braukt ar konkreto auto vins nenobrauks tos 150K tiri matematiski zuud jeega no dizela.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Pārdod un Pērk » Pārdodu Voyager 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online