PĀRDODU ĀDAS SĒDEKĻUS. » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » PĀRDODU ĀDAS SĒDEKĻUS.

Lapas: [1] 2
PĀRDODU ĀDAS SĒDEKĻUS. ( 2637 )
Janversus

4 ziņas

PM

Ādas sēdekļi 2 gab. otrā vai trešā rinda. Pelēkā krāsā. ĻOTI LABĀ STĀVOKLĪ!Info un foto whatsap 29336977. Vai e=pasts: [email protected]
Pa lēto!;)

Atbildēt uz šo ziņu
deelee

2 ziņas

PM

Vai nopārdevi jau? Nevarēju caur epastu nosūtīt ziņu, ieliec te sīkāku info, jo lai ja arī neinteresē, netērēju lieki laiku.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Jasak jau ar to , no kuras paaudzes tie kresli ? jo vini atsciras... piemeram no 96-00 es zinu vismaz 4 veidu pelekas adas krasas kreslus. Nakamajam no 01 tur laikam bomzu variants un tikai viena vaida , un tie pasi no dermantina.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ezis2: "Jasak jau ar to , no kuras paaudzes tie kresli ? jo vini atsciras... piemeram no 96-00 es zinu vismaz 4 veidu pelekas adas krasas kreslus. Nakamajam no 01 tur laikam bomzu variants un tikai viena vaida , un tie pasi no dermantina. A nee acerejos ka ir veel tie laikam tikai uz amerikana ar pilno adu bez zamsha.

Atbildēt uz šo ziņu

deelee

2 ziņas

PM

Ezis2: "
Ezis2: "Jasak jau ar to , no kuras paaudzes tie kresli ? jo vini atsciras... piemeram no 96-00 es zinu vismaz 4 veidu pelekas adas krasas kreslus. Nakamajam no 01 tur laikam bomzu variants un tikai viena vaida , un tie pasi no dermantina. A nee acerejos ka ir veel tie laikam tikai uz amerikana ar pilno adu bez zamsha."

Es domāju tas būtu tikai godīgi pret citiem, ja par savu pārdodamo lietu pastāstītu sīkāk.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

deelee: "

Es domāju tas būtu tikai godīgi pret citiem, ja par savu pārdodamo lietu pastāstītu sīkāk."

NU bvet par ko es ;) man ari stav 2 tresas rindas kresli no T@C lx versijas ar divkrasas pelekas adas krasu (tumsaka gaisaka ada) , man vini nav vajadzigi jo man ir Limited salons ,vienkarsi zeel izmest araa....

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ezis2: " Nu bet par ko es ;) man ari stav 2 tresas rindas kresli no T@C lx versijas ar divkrasas pelekas adas krasu (tumsaka gaisaka ada) , man vini nav vajadzigi jo man ir Limited salons ,vienkarsi zeel izmest araa...."
A vel no prieksejeim kresliem atzveltnes dalas ari labas nomaucu nost atstaju ... ja gadam vajag pa simiboliksu samaksu adosu, da kaut pa velti ! tik cik lidz dacai aizbraukt pakal kadi 6 eur.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » PĀRDODU ĀDAS SĒDEKĻUS.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online