labdien ir doma pirkt voyager » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » labdien ir doma pirkt voyager

Lapas: [1] 2
labdien ir doma pirkt voyager ( 4275 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

taakaa ir apnikusi vieglaa mashiina(peec tam kad izbraucu ar vedeejteeva caravanu) un ir doma mainiit auto saaku nosliekties par labu voyageram vai caravanam.paliidziet luudzu ar padomu(virtuaals polsh noo manis)
1:atskiriibas starp D.caravan un C.voyager(konforta zinjaa,rezerves dalu iegaades zinjaa u.t.t.)
2:peerkot shaadu auto kam jaapieveersh pastiprinaata uzmaniiba(Vaajaakaas vietas,korozija u.t.t)
3:kaadu dzineeja litraazhu labaak skatiites(paterinsh,resurs,dinamiskums
u.t.t.)
4:apriikojums(ko juus no "navarotiem" ieteiktu ko labaak ne,pasham teiksim loti patika caravana vadiiba uz stuures:D un arii apsildamiem seedekljiem un kondicionieram nav ne vainas)
Gads kuru skatiishos buus no 1998 lidz 2003 tas taa ar naudinjaam vareetu iet kopaa.Un teiksim voyagers dziits no vaacijas-ar sertifikaaciju visam vajadzetu buu O.K.?
atvainojat ja ir daudz gramatisku kluudu vienkaarshi ljoti steidzos.
Jau ieprieksh paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

šie jautājumi ir skatīti forumā,nesteidzies,pameklē!

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

mana pirmā bija 1jeta divas durvis pec 7žiguļa biju laimīgs,nāca bmw 545td super mašīna kamēr nebija jāremontē ,nakošais bija golf 3 sievai sausmigi patika man virs 105 bija pa šauru likās ar mīlkestību nodarbojos tip slēdzu atrumā un atkal viņai gar kājām,nākošais opel omega tds.251995laba mašina bmw dzinējs bet bunģa rūsē iedeva mans kolēģis izbraukt ar voyageri kantaino sajutu ka man nesāp vairāk mugura un kājas sēdi kā mājas krēslā pardevu opeli nopirku 1999 25td braucu un šad tad raudu super mašīna. konforts,labs dzinējs,labi izskatās esmu jau pus gadu nobraucis 17000 un neko citu nevēlos kaut man darba masīna ir e-klases mersis es gaidu sestdienu lai varētu atkal izbraukt iesaku laba mašina

Atbildēt uz šo ziņu
austrisvoy

109 ziņas

PM

Man tikai 100 bet arī , braukt ar citu modeli sagādā mocības. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

juris

429 ziņas

PM

es par savu autiņu esmu sajūsmā, kaut skatos, ka man te ir viens no jaunākajiem...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

es ari peetu voyjadzerus, doma pirkt ap ziemassvetkiem, forumu visuma parskreju, bet vai kads var pastastit par crd dizeli.

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Nu nekādi nelīmējas man kopā trīs lietas: VOYAGER, dīzelis un rokas kārba.
Gandrīz kā dziesmā sanāca!

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

austrisvoy"]Man: "
Nu nez, man skorpī beņķis nav līdz galam atpakaļ, bet voyadžerī ir un prasās vēl, sāku jau gudrot vai nepārtaisīt bišķi tālāk un zemāk, bet kopumā abi labi, tikai dažādi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Pārdod un Pērk » labdien ir doma pirkt voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online