EGR vārsts » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » EGR vārsts

Lapas: [1] 2 3 4
EGR vārsts ( 4223 )
resnais12

40 ziņas

PM

Sveiki, nopirkšu egr vārstu priekš grand voyager 3.3 1996 gada! Detaļas nummurs 4287189

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

resnais12: "Sveiki, nopirkšu egr vārstu priekš grand voyager 3.3 1996 gada! Detaļas nummurs 4287189"

Labāk nogluši viņu ciet. Bus lētāk un labāk. Saku no savas pieredzes.

Atbildēt uz šo ziņu
resnais12

40 ziņas

PM

Dimitil: "
Labāk nogluši viņu ciet. Bus lētāk un labāk. Saku no savas pieredzes.
"

Kas būs labāk? Vai tad aiz gara laika šamējs tur uzlikts?

Atbildēt uz šo ziņu
resnais12

40 ziņas

PM

Apgriezieni nemainīgi būs ja noglušīšu? Un vai tad šamējs tik dārgs?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

resnais12: "
Vai tad aiz gara laika šamējs tur uzlikts?
"

Tas padod atpakaļ cilindros izplūdes gāzes, lai cilindros degšanas temperatūra būtu mazāka un nesadegtu slāpeklis. Līdz ar to neveidojas NOx, bet degvielas patēriņs pieaug. Ja nobloķēs, degviela sadegs labāk, bet karstākas būs arī izplūdes gāzes, kas var čakarēt katalizatoru.

Atbildēt uz šo ziņu
resnais12

40 ziņas

PM

IlmarsG!!: "
Tas padod atpakaļ cilindros izplūdes gāzes, lai cilindros degšanas temperatūra būtu mazāka un nesadegtu slāpeklis. Līdz ar to neveidojas NOx, bet degvielas patēriņs pieaug. Ja nobloķēs, degviela sadegs labāk, bet karstākas būs arī izplūdes gāzes, kas var čakarēt katalizatoru.
"

Tas nozīmē, ka tomēr labāk likt to egr vārstu?!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Ja mainīt tad uz tikai uz jaunu. Cik tads jauns maksā... nezinu, bet noteikti ne lēti. Kad nopirku savu GV 2001 3.3, EGR bija noglušīts.
Es pilns ar apņēmību satasīt visu ka no rupnīcas izmetu to blīvi ārā. Pabraukt nevarēju, jo motors īsti nestrādāja. Izrādījās EGR varstam bija pārluzusi iekšā atspere un šīs viss laiku laida izplūdes gāzes ieplūdes kolektorā. Nopirku lietotu pa 50, palika labāk, bet nospiežot gāzes pedāli dzinējs mēģina noslābs un tad aiziet, kā arī vislaiku raustījās. Izrādās EGR iekšā neslēdzās cieši vārsts. Mēģināju mazgāt tīrīt pūcēt un tt . Nekā. Nomainiju pret citu (lietotu). Viss tas pats. Nospļāvos, uzliku zaglušku starp EGP un ieplēdes kolektoru. Viss OKi. Pat kļūdu nerad. Nu ik pa brīdīm izmet, bet ārti pazud.
PS. ASV ražoti DODGE no rūpnīcas nav aprīkoti ar EGR. (varbūt ne visi, bet ir)

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Ja mainīt tad uz tikai uz jaunu. Cik tads jauns maksā... nezinu, bet noteikti ne lēti. Kad nopirku savu GV 2001 3.3, EGR bija noglušīts.
Es pilns ar apņēmību satasīt visu ka no rupnīcas izmetu to blīvi ārā. Pabraukt nevarēju, jo motors īsti nestrādāja. Izrādījās EGR varstam bija pārluzusi iekšā atspere un šīs viss laiku laida izplūdes gāzes ieplūdes kolektorā. Nopirku lietotu pa 50, palika labāk, bet nospiežot gāzes pedāli dzinējs mēģina noslābs un tad aiziet, kā arī vislaiku raustījās. Izrādās EGR iekšā neslēdzās cieši vārsts. Mēģināju mazgāt tīrīt pūcēt un tt . Nekā. Nomainiju pret citu (lietotu). Viss tas pats. Nospļāvos, uzliku zaglušku starp EGP un ieplēdes kolektoru. Viss OKi. Pat kļūdu nerad. Nu ik pa brīdīm izmet, bet ārti pazud.
PS. ASV ražoti DODGE no rūpnīcas nav aprīkoti ar EGR. (varbūt ne visi, bet ir)
"
Man gan ka es noglusiju to meslu ta met ara kludu un kluda nepazud.. bet es pakasiju bumbieri un izdomaju vinu apcakareet ieliku starpliku starp kolektoru un varstu varsta izurbu papildus caurumu ieliku scuceri pa kuru pienak svaigs gais nevis atgazes un voalaa kompis doma ka EGR strada un kludas araa nemet

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Pārdod un Pērk » EGR vārsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online