Pērku spārnus GV 2001 melns » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku spārnus GV 2001 melns

Lapas: 1 2 [3]
Pērku spārnus GV 2001 melns ( 3355 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Lidz 05gadam uz stoikas neesmu redzejis kodu(jaunāks nav bijis)tikai plāksne zem parsega,kurai norūs kniedes un pazūd.ja neuzticies kraasu paraugiem,ir spec skaneris,ar ko toni nosaka.bet ar gadiem virsa izbalo vairāk kā sāni.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Lidz 05gadam uz stoikas neesmu redzejis kodu(jaunāks nav bijis)tikai plāksne zem parsega,kurai norūs kniedes un pazūd.ja neuzticies kraasu paraugiem,ir spec skaneris,ar ko toni nosaka.bet ar gadiem virsa izbalo vairāk kā sāni."
Es biju domajis uz stoikas likt klat paraugu un skatities nejau uzlimi ar kodiem tur meklet jo tur ir dzimtaa krasa un neizbalejusi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ibiodizels

695 ziņas

PM

OK,stoika sauli nav redzējusi,uzjauksi,nokrāsosi piem pārsegu un būs spārniem un buferim cits tonis!Jebkurš krāsu pārdevējs to pateiks.Ja vien viņam nav poo.Man ir melna pērle,pēc koda drusku atšķīrās,uzjauca pēc parauga un nokrāsojot tāpat varēja biku manīt atšķirību,jo pigments sēžas savādāk kā rūpnīcas krāsa.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "OK,stoika sauli nav redzējusi,uzjauksi,nokrāsosi piem pārsegu un būs spārniem un buferim cits tonis!Jebkurš krāsu pārdevējs to pateiks.Ja vien viņam nav poo.Man ir melna pērle,pēc koda drusku atšķīrās,uzjauca pēc parauga un nokrāsojot tāpat varēja biku manīt atšķirību,jo pigments sēžas savādāk kā rūpnīcas krāsa."
Slinkums rakstit velreiz , izlasi lapu atpakal ko rakstiju ,savus noverojumus par to ka krasa atsciras un ka pec kodu un parauga ir vismaz 4 toni uz masinas bet pieliekot durvim no ieksas vai uz stoikas krasa sakrit ar rupnicas. Nez kas tev tur par pigmentiem nesakrit es nokrasoju vienu detalu testam un vina sakrit identiski ar rupnicas krasu gan tonis gan struktura tikai lakas klajums atsciras jo no rupnicas krasojums ir biku "mandarinaa" bet es uzleju spoguli.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Pārdod un Pērk » Pērku spārnus GV 2001 melns
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online