Town&Country 2005 » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Town&Country 2005

Lapas: 1 [2]
Town&Country 2005 ( 3811 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

A ko tu uzsedies uz to Mersi ? tas kuzavs tacu pa lielam ir diezgan liels musarniks ? ;)

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "A ko tu uzsedies uz to Mersi ? tas kuzavs tacu pa lielam ir diezgan liels musarniks ? ;)"

a kas mūsdienās nav musarņiks?))) jautājum ir tikai viens, kā izvēlēties mazāko ļaunumu.

man vnk savajadzējas pilnpiedziņu. pilnpiedziņas vieglie jau ir divi gabali, un ikdienai es vieglo negribu, jo nav ērti ar maniem 2m. izdomaju ka vajag pamēģināt suvu. bet jamie kā zināms, 90% ir dīzeļi, kurus man negribas vai nu ar nepareizām transmisijām. tad nu izvēle ir gaužām maza. vai nu x5 3.0 benzīns vai ML ar 320-350-500 benzīniem. merša tehniskā puse mani uzrunā vairāk nekā bembja. pačots nav svarīgs. ML pēc feislifta ir samērā ciešams. labi benzīna motori bez liekiem un dārgiem prikoliem. un pilnpiedziņa ir vienmēr un visur, bez muftām.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

a kas mūsdienās nav musarņiks?))) jautājum ir tikai viens, kā izvēlēties mazāko ļaunumu.

man vnk savajadzējas pilnpiedziņu. pilnpiedziņas vieglie jau ir divi gabali, un ikdienai es vieglo negribu, jo nav ērti ar maniem 2m. izdomaju ka vajag pamēģināt suvu. bet jamie kā zināms, 90% ir dīzeļi, kurus man negribas vai nu ar nepareizām transmisijām. tad nu izvēle ir gaužām maza. vai nu x5 3.0 benzīns vai ML ar 320-350-500 benzīniem. merša tehniskā puse mani uzrunā vairāk nekā bembja. pačots nav svarīgs."

Vispar jau taisniba ja vajag Suv...man viens te nopirka Cherokii dizeli un smagi ieberzas tagad metajas pie seetas. Nu Xsam jau vel ir 4,4 bendzins kas principa nav nobraucams motors.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " Vispar jau taisniba ja vajag Suv...man viens te nopirka Cherokii dizeli un smagi ieberzas tagad metajas pie seetas. Nu Xsam jau vel ir 4,4 bendzins kas principa nav nobraucams motors. "
gandrīs visiem 4.4 kurus apskatiju grab vanosi un ķēdes)))) nu galīgi metams x5 nav, bet viņš ir arī dārgāks. vispār nav viegli mūsdienās nopirkt auto))) pie visa uzskaitītā, vēl ir jāatceras, ka jātrāpa zem 05 gada dēļ nodokļiem. ir virs 05 gada normāli varianti, bet maksāt 400-500-600 gada nodokli noteikti nevēlos.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " gandrīs visiem 4.4 kurus apskatiju grab vanosi un ķēdes)))) nu galīgi metams x5 nav, bet viņš ir arī dārgāks. vispār nav viegli mūsdienās nopirkt auto))) pie visa uzskaitītā, vēl ir jāatceras, ka jātrāpa zem 05 gada dēļ nodokļiem. ir virs 05 gada normāli varianti, bet maksāt 400-500-600 gada nodokli noteikti nevēlos."
Nu ML patik ruseet loti takaa sagadaa krasas biezuma meritaju un aida vini tagad Alikos un ebajos neko nemaksa.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2]

Forums » Pārdod un Pērk » Town&Country 2005
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online