Grand Voyager (2008-2010) meklējumos » Pārdod un Pērk

Forums » Pārdod un Pērk » Grand Voyager (2008-2010) meklējumos

Lapas: [1]
Grand Voyager (2008-2010) meklējumos ( 2956 )
gedrox

4 ziņas

PM

Sakarā ar ģimenes pieaugumu jau kādu laiku mēģinu sev piemeklēt kādu Voyager. Nesen sludinājumos atradu interesantu eksemplāru: links uz ss.lv sludinājumu.
Interesants, jo pirms tam domāju, ka Eiropai šo gadu Voyager ar benzīna dzinēju nekad nav bijis. No Amerikas variantiem cenšos izvairīties, jo, cik esmu nopratis, ir zināmas problēmas ar rezerves detaļu pasūtīšanu un ir liela iespējamība, ka mašīna ASV bija sista.

CSDD arī redzams, ka ir mainījies odometra rādījums. Esot mainīts instrumentu panelis.
Gāze esot bijusi jau pērkot Vācijā, bet Latvijā nesen nomainīta sistēma uz tādu, ko varot apkopt arī Rīgā (pirms tam bija jābrauc uz Liepāju).
Visam ķirsītis pa virsu — deg "Check Engine" lampiņa. Saimnieks dievojas, ka gāziniekiem tā ir normāla parādība.

Jau esmu gatavs runāt ar saimnieku un vest mašīnu uz pirmspirkšanas apskati uz TC Motors, bet varbūt Jums, kas ir zinošāki par mani Voyager lietās, būs kādi ieteikumi?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

gedrox: "Sakarā ar ģimenes pieaugumu jau kādu laiku mēģinu sev piemeklēt kādu Voyager. Nesen sludinājumos atradu interesantu eksemplāru: links uz ss.lv sludinājumu.
Interesants, jo pirms tam domāju, ka Eiropai šo gadu Voyager ar benzīna dzinēju nekad nav bijis. No Amerikas variantiem cenšos izvairīties, jo, cik esmu nopratis, ir zināmas problēmas ar rezerves detaļu pasūtīšanu un ir liela iespējamība, ka mašīna ASV bija sista.

CSDD arī redzams, ka ir mainījies odometra rādījums. Esot mainīts instrumentu panelis.
Gāze esot bijusi jau pērkot Vācijā, bet Latvijā nesen nomainīta sistēma uz tādu, ko varot apkopt arī Rīgā (pirms tam bija jābrauc uz Liepāju).
Visam ķirsītis pa virsu — deg "Check Engine" lampiņa. Saimnieks dievojas, ka gāziniekiem tā ir normāla parādība.

Jau esmu gatavs runāt ar saimnieku un vest mašīnu uz pirmspirkšanas apskati uz TC Motors, bet varbūt Jums, kas ir zinošāki par mani Voyager lietās, būs kādi ieteikumi?
"

Degošs "Check Engine" nav normāla lieta gāzētiem auto. Nevienam no maniem auto tā nav bijis. Apskaties kļūdas kodus. Vai nu nav kārtībā motors (katalizators, EGR vārsts, lambda zonde u.t.t.) vai gāzi ielicis līkrocis (autoru studijā, lai kāds neiedomājas tur ar savu auto rādīties). Vēl man šķiet, ka cena mazliet par lielu.

Kurš Tev stāstījis par US voyageru rezerves daļu grūtībām? Rezerves daļas ir vienādas Eiropiešiem un amerikāņiem!

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

janni

716 ziņas

PM

Un noskrējiens glabājas kompī nevis panelī - maini cik paneļus gribi, noskrējiens būs viens. Atšķiras tikai attēlošana (panelis pats konvertē) - jūdzēs vai kilometros. Ja maina kompi, tad gan mainās noskrējiens.

Es tikai nesaprotu CSDD apmeklējumu skaitu:
08.12.2015 129422
10.12.2014 93758
10.11.2014 92038
08.05.2014 154599
29.04.2014 152859
17.04.2013 136371
Ko tik bieži var darīt skatē?! Gļuks CSDD sistēmā?! Jo kaut kā stāv prātā ka noskrējienu piefiksē tikai veicot tehnisko apskati.
Aizsūti maksas īsziņu, dabūsi redzēt info par iepriekšējām apskatēm un cik īpašnieku ir bijis.

Un esi gatavs palielam ekspluatācijas nodoklim - 278,88 EUR. Tas lai nebūtu pēc tam pārsteigumu..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Zuris

1249 ziņas

PM

janni: "Un noskrējiens glabājas kompī nevis panelī - maini cik paneļus gribi, noskrējiens būs viens. Atšķiras tikai attēlošana (panelis pats konvertē) - jūdzēs vai kilometros. Ja maina kompi, tad gan mainās noskrējiens.

Es tikai nesaprotu CSDD apmeklējumu skaitu:
08.12.2015 129422
10.12.2014 93758
10.11.2014 92038
08.05.2014 154599
29.04.2014 152859
17.04.2013 136371
Ko tik bieži var darīt skatē?! Gļuks CSDD sistēmā?! Jo kaut kā stāv prātā ka noskrējienu piefiksē tikai veicot tehnisko apskati.
Aizsūti maksas īsziņu, dabūsi redzēt info par iepriekšējām apskatēm un cik īpašnieku ir bijis.

Un esi gatavs palielam ekspluatācijas nodoklim - 278,88 EUR. Tas lai nebūtu pēc tam pārsteigumu.. "

08-10 gadam mainot spidometru,mainās cipari

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

gedrox

4 ziņas

PM

janni: "Un esi gatavs palielam ekspluatācijas nodoklim - 278,88 EUR. Tas lai nebūtu pēc tam pārsteigumu.. "

Man 50% atlaide.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Pārdod un Pērk » Grand Voyager (2008-2010) meklējumos
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online