Forums » Pārdod un Pērk » Grand Voyager (2008-2010) meklējumos
| Grand Voyager (2008-2010) meklējumos ( 2956 ) | |
|
gedrox
|
2016-09-08 05:28:13 Sakarā ar ģimenes pieaugumu jau kādu laiku mēģinu sev piemeklēt kādu Voyager. Nesen sludinājumos atradu interesantu eksemplāru: links uz ss.lv sludinājumu. CSDD arī redzams, ka ir mainījies odometra rādījums. Esot mainīts instrumentu panelis. Jau esmu gatavs runāt ar saimnieku un vest mašīnu uz pirmspirkšanas apskati uz TC Motors, bet varbūt Jums, kas ir zinošāki par mani Voyager lietās, būs kādi ieteikumi? |
|
InsekC
|
2016-09-08 06:33:15 "Sakarā ar ģimenes pieaugumu jau kādu laiku mēģinu sev piemeklēt kādu Voyager. Nesen sludinājumos atradu interesantu eksemplāru: links uz ss.lv sludinājumu. Degošs "Check Engine" nav normāla lieta gāzētiem auto. Nevienam no maniem auto tā nav bijis. Apskaties kļūdas kodus. Vai nu nav kārtībā motors (katalizators, EGR vārsts, lambda zonde u.t.t.) vai gāzi ielicis līkrocis (autoru studijā, lai kāds neiedomājas tur ar savu auto rādīties). Vēl man šķiet, ka cena mazliet par lielu. Kurš Tev stāstījis par US voyageru rezerves daļu grūtībām? Rezerves daļas ir vienādas Eiropiešiem un amerikāņiem! InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
janni
|
2016-09-08 08:16:26 Un noskrējiens glabājas kompī nevis panelī - maini cik paneļus gribi, noskrējiens būs viens. Atšķiras tikai attēlošana (panelis pats konvertē) - jūdzēs vai kilometros. Ja maina kompi, tad gan mainās noskrējiens. Es tikai nesaprotu CSDD apmeklējumu skaitu: Un esi gatavs palielam ekspluatācijas nodoklim - 278,88 EUR. Tas lai nebūtu pēc tam pārsteigumu.. --- |
|
Zuris
|
2016-09-08 12:37:13 "Un noskrējiens glabājas kompī nevis panelī - maini cik paneļus gribi, noskrējiens būs viens. Atšķiras tikai attēlošana (panelis pats konvertē) - jūdzēs vai kilometros. Ja maina kompi, tad gan mainās noskrējiens. 08-10 gadam mainot spidometru,mainās cipari Town@country2002 un citi voyageri |
|
gedrox
|
2016-09-08 15:33:06 "Un esi gatavs palielam ekspluatācijas nodoklim - 278,88 EUR. Tas lai nebūtu pēc tam pārsteigumu.. Man 50% atlaide. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Pārdod un Pērk » Grand Voyager (2008-2010) meklējumos